28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Lijf


Er zijn nogal wat punten die ik graag zou willen veranderen aan mijn lijf. Maar er zijn ook dingen waar ik dik tevreden over ben en absoluut niet kwijt zou willen.

Mijn kuiten zou ik wel in willen ruilen die mogen een stuk minder Hollandsfietserig maar mijn borsten wil ik absoluut houden die kijken nog altijd vrolijk de wereld in en hebben de grond nog nooit mogen aanschouwen. 
Maar als je een bikini gaat passen in een winkel dan wil ik nog maar 1 ding: inruilen die handel!
Thuis zie ik er serieus veel beter uit dan in dat pashok met tl verlichting, gruwelijk is het, je schrikt je dood, hoe wil je nou ooit een bikini kunnen kopen en er blij mee zijn? Uiteindelijk koop je er geen of degene die het minst erg is. Gelukkig is de zon een stuk vriendelijker en zie je er dus alleen maar beter uit op een zwembad dan in dat pashok. Maar na een uur bikini's passen in dat licht, is mijn humeur om op te schieten en ben ik een depressie nabij. Dan wil ik nog maar 1 ding: naar de parfumerie de duurste anti cellulitiscreme die er is en meteen een zonnebankkuurtje. Dat de creme echt helpt is een feit want na een dag smeren en als ik dan eindelijk weer de moed verzamelt heb om in de spiegel te kijken is de cellulite al bijna weg.
Kan of aan de creme liggen of aan het licht van het pashok? ;)
Wat echt helpt is gewoon een paar keer naar de zonnebank, met een bruin kleurtje zie je er gewoon ineens stukken beter uit.