28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hij is niet meer

\


Mr Weak zoals we hem noemden is overleden.
Leo heette hij.
Vanaf het begin hebben we er alles aan gedaan maar helaas hij was te zwak en ws was er iets niet goed met hem van binnen.
Vandaag 19.05 uur is hij overleden.
Hoe kort we hem ook hebben gehad en hoe klein ie ook was we zijn er met zijn allen heel erg verdrietig om en Bettie die zoekt zich helemaal te pletter naar hem, zo onzettend zielig....

Mister Weak we missen je nu al....


WortelEven een snel berichtje

We slapen niet hier in huize de Zevende Hemel.
De hele nacht is er nl wel wat aan de hand met de pups, dan piepen ze alsof je ze aan het amputeren bent en ga je dus weer je bed uit kijken.... Dan zit er weer eentje klem onder drie anderen en krijgt nauwelijks lucht of zit klem onder moeders, of ligt in een hoek en vind de weg naar mams niet meer, enfin we zijn druk dus in de nacht.
En overdag gaat dat gewoon door maar niet alleen dat. We hebben een open dag voor te bereiden, hebben de kids ook nog , en bergen wasgoed , eten maken, en alle andere dagelijkse beslommeringen....en mister Weak die maar niet groeien wil en niet wil aankomen dus daar moet ook om de 2 uur nog melk ingegoten worden.

Mijn wallen raap ik van de grond en mijn ogen zijn rood van slaapgebrek en die worden ook niet meer wit. En omdat ik zo pips eruit zie dacht ik doe wat bruin zonder zon op om de moeheid te camoufleren.
Enfin nu lijk ik op een wortel, ook leuk , vloekt lekker bij die rode ogen....