28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

VensterbankZij vroeg wat er in mijn vensterbank staat.

Dit staat er dus in de vensterbank in de keuken, verder niets, ik hou van leeg, niet teveel tierelantijnen.
En wil je weten wat in mijn andere vensterbanken staat moet je even een kijkje nemen op mijn blog " De Zevende Hemel" , geen toegang? Stuur me je mailadres en ik geef je toegang.


Druk

De leentafelHet sleutelkastje


Gisteren was ik vooral heel druk met mijn huis.
Eindelijk kwam het kastje wat we hadden laten maken voor de stereo....en het sleutelkastje zodat de kinderen hun sleutels kunnen ophangen en ze niet overal rond slingeren en meteen naast de ingang zodat ze hem niet on the road verliezen, dat gebeurt hier nogal eens namelijk.
Het sleutelkastje hangt , het stereo kastje hangt, de garderobekast is voor de helft klaar de andere helft komen ze vrijdag doen dus eindelijk hangen ook alle jassen en zitten alle wanten, mutsen en sjaals nu in lades en niet meer in kartonnen dozen, staat veel leuker zo'n kast ipv een paar stapels dozen.
Toen dat allemaal geinstalleerd was kreeg ik ook nog een leentafel in de woonkamer zodat ik in ieder geval een tafel heb totdat de definitieve komt, ook fijn.
Ik ben meteen begonnen met de styling, alles een beetje leuk neerzetten, accessoires toevoegen.
Ja het wordt wel wat, het wachten is nog op een zuil die ik heb laten maken voor mijn immense Boeddha, de definitieve tafel en dan is ons huis AF.
Gisteravond hebben we echt zitten genieten met zijn tweetjes, heerlijk zitten genieten van ons huis wat lekker "af" (bijna) was.
En van de hond , Bettie haar schijnzwangerschap is ten einde, waar we dat aan merken?
Bettie is een gekke hond barstensvol energie die het heerlijk vind om als een konijn rond te rennen door het huis en gek te doen, gekke spelletjes etc.
De laatste 3 maanden was het alleen maar liggen in de mand en een ieder die in de buurt van haar speeltje (baby) kwam die kreeg een agressieve snauw, ze bewoog amper, lopen vond ze maar niks en lag eigenlijk gewoon depri te wezen de hele dag, en een tepels...mensen wat een tepels.
Vrouwelijke hormonen , hate them.
Maar she's back!!! Helemaal weer de oude hoor, gisteravond echt een uur met haar gespeeld en zij maar rennen en gek doen...lekker beest.


Bettie, die rieten mand kan echt niet meer he?? Is zo passé, vinden jullie niet? Een beetje hond slaapt toch gewoon in een mooie koeienhuid canapé, n'est ce pas?
;)