28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Maandag


Maandag is denk ik mijn dag niet.
Vandaag was weer eens zo'n verschrikkelijke maandag.
Om kwart voor acht stond ik al in het huis want ik had er de hele nacht niet van geslapen dat ze de voorstrijk op de muur moeten  SMEREN en niet sproeien met zo'n oversized plantenspuit.
Want dan krijg je van die druppels die naar beneden druipen en krijg je dus druipers op de muur en bij gewone verf is dat geen probleem maar bij kalkverf zie je dat.
Dus deze controlfreak stond er om kwart voor 8. 

Drie kwartier te laat want om 7 uur waren de heren begonnen en ja hoor, precies wat ik de hele nacht bang voor was geweest was gebeurt:
Druipers op mijn muur.

Iedereen die me een beetje kent weet dat ik normaliter niet op mijn best ben in de ochtend , dat ik minstens een uurtje moet "bijkomen" (wakker worden, uitkreukelen, bijtrekken) .
Dus als een eigenwijze Pool dan begint met maak je niet druk dat komt allemaal goed en ik weet dat dit niet goed komt, dat is juist zo erg aan kalkverf  (alles zie je ) , dan ben ik niet geduldig,  niet zen,  niet ontspannen, nee  dan ben ik geïrriteerd/gespannen.
En als ik dan doordram want ik weet het gewoon zeker en hij is meteen pissig en begint in het Pools te schelden dan is het AAN bij mij.
Hoezo te schelden in het Pools,  versta je dat dan? Nou ik versta geen woord Pools maar de scheldwoorden heb ik me even eigen gemaakt omdat ik niet wil dat iemand mij lachend de meest vreselijke dingen naar mijn hoofd gooit en ik het niet versta. Dus jammer voor hem.
Want toen ik dus zei   krijste dat ik me niet door hem laat uitschelden en het woord even herhaalde , was het ineens heel erg stil, alle Polen hielden hun adem in want baaslief viel daar even vreselijk door de mand en niemand had verwacht dat ik dat verstond.

Hah blond maar niet dom heren! 

Dus ik stoof naar buiten waar de tranen kwamen.
Stomme %#@$!#^@@T^!@%! Pool. En toen was het nog maar 8 uur , de rest van de dag verliep iets rustiger maar niet veel beter. Ik was emo en bleef emo. Gelukkig is de dag bijna voorbij en is het morgen gewoon weer dinsdag, een veel betere dag.