28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Avond4daagse


Hebben we net de feestweek achter de rug van de Veste dient de avond4daagse zich alweer aan.

Vrijdag hadden de kinderen van de Veste een spectaculaire show in het Cultureel Centrum, elke klas had een optreden in het stuk over de vlieger. Het was echt een leuke show, heel leuk gedaan en de kinderen vonden het prachtig!
Vandaag gaan we dus weer gewoon verder met elke avond lopen, en zorgen dat de kids voor half 6 gegeten hebben. Ik zal oprecht blij zijn als er weer een 'gewone' week aankomt. Waarin je lekker laat kan eten, geen verplichtingen hebt 's avonds . Rust in huis, rust voor de kinderen!
Maar eerst maar eens deze 4 dagen doorkomen, woensdag kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden, dus we moeten zorgen dat de smurfen niet uitdrogen tijdens deze wandeltocht.
Heerlijk dat er weer mooi weer in aantocht is, kunnen we donderdag lekker vanaf een terrasje in de zon met een roseetje in de hand de kinderen binnenhalen.

Info voor de Weertenaren: Het is me niet naar mijn bol gestegen om ineens de kids mee te laten doen aan de avond4daagse. Nee, hier doet de school (elke school in Harderwijk) er elk jaar fanatiek aan mee met alle leerlingen dus ook mijn kids,  en ikzelf (zei de gek) loop ook een avond mee want enige inzet van ouders wordt ook verwacht, vandaar dus!
Lachen mag hoor. Ik moet wel met enige schaamte (of nee eigenlijk geeneens met schaamte, zo goed ben ik al ingeburgerd kan je nagaan) bekennen dat het wel leuk is.