28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ongegeneerd


Sommige mensen zijn ongegeneerd, die zijn voor de duvel niet bang of te dom om zich te realiseren dat dat wat ze doen niet kan. Die hebben geen "savoir vivre" zeggen de Fransen. Letterlijk vertaald weten te leven maar meer word bedoeld dat je normen en waarden hebt en een etiquette. Nou er zijn mensen die hebben dat niet of hebben er lak aan. Maakt ze niet uit, zij zijn de baas en de koning van het heelal (denken ze) dus doen ze lekker wat ze willen en als anderen er last van hebben of wat dan ook , zal hun een zorg zijn, jammer voor jou dan.

Het is zum kotsen en je kan ze wel in elkaar gaan meppen of uitschelden maar dan zet je jezelf op hun niveau en zo diep wil niemand zinken toch?
Dus moet je zelf maar gewoon denken: ach, die sneue, die weet niet beter, is een patient, laat maar .... anders word je gek.
Dus dat is wat ik doe ik denk: laat maar, no brains, zielig geval, heeft hulp nodig.
Maar zielig geval, mocht je dit lezen dan kan je altijd nog dit boek bestellen en misschien leer je ervan???? (wel eerst cursusje Frans doen dan he? Of vraag ik nu weer te veel van je?)