28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

HorlogeHet Feel Good horloge: Philippe Stein

Guido en ik hebben er beide een aangeschaft en hopen dat het werkt.
Na Madonna, Oprah, Elton John, Pavarotti, Sarah Ferguson en Nederlandse topsporters gaan wij het ook proberen. Ze roepen allemaal dat ze meer energie hebben, beter slapen en minder stress. Vooral de laatste 2 hoop ik op. We zullen zien.....vind het alleen al (ook al doet het niks) een leuk ding met allerlei verschillende kleuren leren banden die je aan elke outfit kan aanpassen en zelf heel makkelijk kan verwisselen. 
Ben er helemaal happy mee en voel me al heel erg rustig......en relaxed..........en zo sereen! ;)

CV


Gisteren kwamen ze de CV ketel vervangen, hoi hoi hoi, goed nieuws want deze winter hebben we wel 12x het bedrijf moeten bellen omdat het ding kapot was en elke dag moesten we wel even de ketel weer opnieuw de vlam aansteken wilden we warm water hebben, handig!

Maar goed ze hadden gebeld, een week van te voren, en zouden om half 9 komen.
Dag van te voren werd ik gebeld, er was iets fout gegaan met de levering van de ketel, die zouden ze bij het bedrijf afleveren maar stond nu bij de overbuurvrouw of ik die "even" binnen wilde zetten. Nee dus, ik ga geen ding van 40 kilo in mijn eentje tillen , omdat mijn rug dat niet leuk vind en omdat ik 40 kilo niet van de vloer krijg. Of ik dan niet wat hulp kon vragen van een buurman. De gemiddelde leeftijd hier ligt rond de 70 denk ik van de mannen die overdag hier aanwezig zijn dus nee dat gaat ook niet lukken, moet er niet aan denken dat een van de heren hier er een gebroken rug aan overhoudt of een hartstilstand.
Dus die ketel liet ik staan, het mannetje van het bedrijf zou dus iemand sturen om hem op te halen (niet gebeurt). 
Om half 8 ging de bel (iedereen had nog maar net de ogen open en lag nog wakker te worden in zijn bed), dat was de monteur, die had opdracht vroeg te komen want de overbuurvrouw had de ketel binnen gezet was hem verteld en die moest hij voor half 8 wakker maken want die moest weg.....knap toch hoe je 2 verhalen kan verzinnen vanachter je bureau in Winterswijk. Die overbuurvrouw had helemaal niets want de ketel stond gewoon buiten maar ze werd wel lekker vroeg gewekt door 'onze' monteur.
Hij ging meteen aan de slag, ik kon nog net douchen en toen was het water weg, afgesloten zonder even te overleggen, KL...ZAK. Bedankt dat ik nog even wat emmers kon vullen voor de hulp, of mijn tanden even kon poetsen....heel fijn.
Ik ben weggegaan kon de zooi niet meer aanzien en bij thuiskomst was alles gepiept, de hulp had alles gepoetst en alles was weer lekker schoon EN een nieuwe cv.
Dat merk je meteen, 10x meer druk op kranen en VEEEEEEL warmer water, hopelijk hebben we deze winter ook een warmer huis....