28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hello Folks


Ja, een echte rooie haha was ik, ben ik, eigenlijk heb ik er nooit een probleem mee gehad. Tuurlijk werd ik vroeger wel eens gepest met mijn rode haar , kreeft/vuurtoren noem maar op.
Maar ik heb me daar nooit wat van aangetrokken ook als kind niet, vond ze maar dom en onbenullig de kinderen die dat zeiden en heb er dus nooit onder geleden. Maar dat kwam vast omdat ik altijd zoveel complimentjes van volwassenen kreeg over mijn mooie haren.
Ik heb voor het eerst mijn haar geverfd toen mijn oudste geboren is, ik was toen 30.
En toen is het begonnen met wat highlights en ja nog steeds dus maar meer ook niet, alleen highlights. Mijn haar is met het ouder worden wel wat minder rood geworden , nog steeds wel rood maar niet meer de kleur van de foto hieronder.
Ik heb het 6 maanden geleden weer eens helemaal in de kleur gehad , gewoon weer rood, alleen duurde dat niet lang omdat ik mezelf gewoon leuker vind met highlights.
Dus vandaar...

O enne ik weet het ik verveel jullie met mijn Tuttemerull maar ik ben zelf ook zo mega enthousiast en moet het dan delen hè ??? Dus hier even een foto van de laatste nieuwe produkten.... mooi hè??
O ja en voor wie het nog niet wist , Tuttemerull staat ook op hyves, en we willen zo veel mogelijk leden dus heb je hyves stuur het door en help ons aan zoveel mogelijk leden PLEASE !!!! KLIK HIER