28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wat een geweldig begin


Mijn god mensen de dag begon zooo goed gisteren, met die award, en al die complimenten van andere blogdames, ga vooral zo door zou ik zeggen met mijn ego te strelen, ik groei ervan, maar wat er erna gebeurde.....

Stel je voor mensen:
De vakantie is voorbij, ik ben er depri over want had ik al verteld dat ik sleur haat? Nou ik haat dus sleur.
En je moet dus nooit te vroeg juichen hè? Je kan niet denken de dag begint goed,  dus zal het wel de hele dag zo doorgaan, NOT. (dit roep puberzoon hele dag, nee of niet kent ie niet meer het is de godganselijke dag : NOT)

Mijn dochters komen dus thuis eten, ik doe leuk en enthousiast (want eigenlijk ben ik BEREDRUK, ik heb mijn hele tafel van 4 meter lang volstaan met spullen voor de winkel die allemaal nog gefotografeerd moeten worden) maar ach ik heb ze 3 weken niet gezien en wil wel een beetje gezellig doen , dus maken we broodjes krabsalade, crackers met komkommer en Philadelphia, schenken een beker Yoghi in en kletsen,  vrouwen onder elkaar. puberzoon ligt nl nadat ie om half 11 zijn bed uit rolde, ontbeet onder dwang want pubers hebben nooit honger alleen in snoep en chips, alweer horizontaal te laptoppen op zijn kamer
En ineens zie ik het, of beter gezegd HEM of is het een HAAR? 
Een L U I S. 
Op het hoofd van MIJN jongste dochter.
En ik? 
Ik ontplof. 
Ik gooi de luis met geweld op een wit blaadje en met de punt van mijn Bic snij ik hem doormidden, zo, een vlek...... en een luis die doormidden is.
De stress die ik al 6 weken niet ken die schiet door mijn lijf, het stoom komt uit mijn oren en ik wil eigenlijk maar 1 ding : mijn ex  vermoorden.
Dus ik bel hem op in mijn drift dochter is ondertussen in paniek want die wil geen luis op haar hoofd, en geef haar eens ongelijk duh en zo'n heethoofd van een moeder dat maakt de zaak natuurlijk er niet beter op
En ik scheld en scheld en scheld en mijn god het lucht geeneens op, ik word er alleen maar gestrester en pissiger door.
*&^%$#@$%^&*()*&^%$#@#%$^%^&*()*&*^%$#@!#@$%^&*(*()_(*&^%$#@#$$%^
&*)(()*&^%$#@##%$^%&^*(*)(_)(*&^%$#@#$%^&*()_)(*&^%$#$%^&*()_)(*&^%$#$
%^&* 
zo ging het ongeveer en ik was zo boos want u moet allen weten dat ik ZATERDAG (afgelopen zaterdag, niet 3 weken geleden) mijn ex belde met de boodschap: Kijk de kinderen na op luizen want zand, zon, zee, camping is vaak gevalletje luis. En ik had daar geen zin in wetende dat ik :
  1. heel druk ben deze week, MEGA DRUK, nog 300 items moet wegen, meten en fotograferen
  2. ik alle kamers van de kinderen opdracht heb  gegeven aan mijn hulp die het vervolgens heeft gedaan maar ja dat is praktisch hetzelfde toch? grondig gepoetst heb deze afgelopen 3 weken.
  3. alle bedden verschoond waren
  4. het hele huis spik en span was en luis en vlooienvrij want de honden die hebben maandelijks een heerlijk piepetje wat ik in hun nek leeg zodat er geen enge beesten op hun kruipen kunnen we geen piepetjes voor kinderen krijgen &%$#$%&^
  5.  ik zelf panisch ben voor luizen/vlooien en alles wat kruipt en kleiner is dan een hand.
Dus ik schold lekker door terwijl hij probeerde want ik laat natuurlijk iemand niet aan het woord als ik boos ben er iets over te zeggen en gaf toen de telefoon aan dochter zodat ik andere dochter even kon controleren die alleen maar een bos stro op haar hoofd heeft (dit door de zon en de zee en een gebrek aan moederlijke verzorging) maar luisvrij is gelukkig maar die vanavond evengoed in de lotion wordt gezet want ik neem geen enkel risico , puber naar beneden geroepen : CONTROLE , die wilde meteen de lotion op zijn hoofd want ik ga echt niet wachten tot volgende week dat ik dan met die stinkzooi op mijn hoofd naar school moet DUH NOT. Hij had niks, maar ik...... preventieve hysterische moeder,  heb ook hem gewoon in de lotion gezet, geen luis die hier nog kan ontsnappen!!
Jongste die had meteen een middag vrij van school , hah wat ze helemaal niet erg vond en die zei later zelfs nog: "mama best gezellig he dat ik nu gewoon thuis kan blijven??" Ja die ziet meteen de voordelen.

Uren later, nadat iedereen in de lotion zit, alle bedden verschoond zijn, bankstellen zijn ingespoten, eenmaal bedaard, bekijk ik nog eens de in twee stukken gesneden luis en vraag me serieus af of het wel een luis is? (DE ONTKENNINGSFASE HEET DAT) Het ziet er namelijk niet zo luizig uit en eigenlijk zat ie op haar voorhoofd en niet in het haar en liet zich zo vangen en ja ik heb ook geen luizen meer gezien,  nog neten...was ik weer TE snel hysterisch? Uh ik weet het niet zeker maar ik geloof nadat ik even een luis op internet heb opgezocht serieus niet dat dit een luis was het ziet er een beetje uit als een fruitvliegje (ik kijk nu even heel erg blond , get the picture? )
Maar nee hoor,  het was wel degelijk een luis,  toen ik met de luizenkam... nadat de lotion goed zijn werk had gedaan erdoorheen ging,  en ik er zomaar 5 zag uitvallen, gruwel, dood... dat dan weer wel,  maar toch...

Ik heb dus nu al sinds gisteren jeuk op mijn hoofd, bah, laat lief vanavond toch maar weer eens kijken...
Vanochtend werd ik te laat wakker, en niet lekker wakker want ik had een K * droom gehad , in de zin van zus doet het met mijn man en raakt zwanger, dat soort droom (wat natuurlijk lariekoek is mensen maar toch een droom lijkt soms heel echt en geen idee waarom ik zoiets totaal belachelijks droom echt what was I thinking?? pfff) en dus belde ik zus en kafferde haar eens flink uit: wat ze wel niet dacht...sloerie
(geintje, tuurlijk niet)
en toen moest ik nog haren wassen van de kinderen , zelf onder de douche springen en om half 9 moest ik al bij mijn eerste afspraak zijn. En het regent, nu al , hallooo het is nog niet eens september. Mijn week begint echt leuk, waar is de prozac???
Dus ik zat met de koffie op de fiets want ik moet gewoon koffie 's ochtends, fietste naar mijn auto , stap in en zie NIKS, hele ruit vol insekten , ik heb haast,  dus begin als een idioot aan het sproeiding te rukken, NIKS : LEEG, kan je het je voorstellen? gewoon leeg als ik weg moet, te laat ben, haast heb, nog niet eens tijd heb gehad voor een bak koffie
en het is dan pas 8.23 uur............
Nog 7 weken en 3 dagen dan is het weer vakantie.....

Trots
Trots ben ik dat ik een award krijg.
Van haar kreeg ik hem.

Omdat en ik citeer : Ilse van What's Up haar verhalen doen me bijna altijd lachen, en vaak nog hardop ook, als ik me niet zo super voel weet ik dat haar berichtjes me altijd weer een opkikker geven.

Kijk en daar ben ik trots op dat er in ieder geval iemand op deze wereld is die blij word van mijn constante gemopper op deze blog.
Heel Heel erg Bedankt Brigitta ik zal hem hiernaast nog even in de column erbij zetten want deze hou ik en ik hoop dat je nog vaak mag lachen om mijn gemopper. 
Nu moet ik even gaan nadenken aan wie ik hem weer doorgeef....
Dit is nog eens een topmaandagochtend, "schat zet de herrie muziek maar weer aan mama is nu in een goed humeur"...Help
Hier luistert mijn zoon naar..........help.
Ik kan het niet aanhoren , doe normaal zeg, wat een HERRIE.

Gelukkig luistert hij ook hier naar:

KLIK

dus er is nog hoop.

Waar is die tijd dat ie zong: "Kein kein keutertje"
Of "Altijd is Kotjakje ziek"

Het gaat te snel allemaal , in 2014 mensen (help dat is al HEEL SNEL) gaat ie gewoon autorijden, zijn rijbewijs halen, mijn baby in een auto...Weeeehhhhh ik ben er nog niet klaar voor....