28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Toppers - Shine

k snap dat niet heel NL kon gisteravond bellen om te stemmen welk nummer er naar het Songfestival moest gaan.

Je had dus invloed op de keuze.
Dan moet men niet gaan zeiken vandaag in de Telegraaf dat ze het er niet mee eens zijn .
Dan had je moeten bellen !!!! Maar kom achteraf niet zeiken ja.
Ik denk dat het best een kanshebber zou zijn ware het niet dat al die voormalige oostbloklanden toch weer op elkaar gaan stemmen net als ieder jaar. Kijk als die nou eens een eigen songfestival maken die lui dan kunnen wij hier weer gewoon eens eerlijk kans maken met zijn allen.
En als we Jeroen van de Boom nou gewoon in zijn witte onderbroek in een wit bed met witte lakens (zie clip) de komende weken op het rode plein in Moskou zetten dan kunnen we misschien ook nog kans maken ook want het is toch een mega lekker ding om te zien zo. Dan zien die vrouwen daar eens wat anders dan een dikke wodkadrinkende rus.

Ondertussen moet je gewoon wat vaker naar dit lied luisteren en is het helemaal niet onaardig en stukken beter dan de bagger die de laatste jaren gewonnen hebben op het Eurovisie Songfestival. Jammer dat de heren gisteravond geplaybackt hebben...(dat hoor ik tenminste zojuist op de radio)...


Blij


Ik ben zo blij dat Picasa nu eindelijk voor de Mac beschikbaar is want je kan er zoveel leuke dingen mee doen en makkelijk ook nog zelfs ik begrijp het...
Dus ik ben al vrolijk aan het knutselen geweest, niets zo leuk als digitaal knutselen want je hebt er geen rommel van.
Zoals hier een impressie van meubles en van onze reis naar NY.

TweeNog 2 weken.........................................................................

Au


Onder invloed van medicijnen heb ik me gisteren door de beddenzaken in Almere heen gewerkt.
2 bedden die wel kans maken op ons lijstje gezet, nog 1 zaak te gaan vanmiddag en dan gaan we beslissingen nemen. Gisteravond weer medicijnen moeten innemen en niet meer in staat te lopen, ja te strompelen als een oud vrouwtje. Zojuist de trap af gestommeld en meteen de medicijnkast in gedoken. Ik verga van de pijn, bevallen was leuker.
Het is weer eens zover , het rode leger is weer in the house. En dit keer mag ik het weten ook.
Ik ben zielig vind ik zelf. Bah zo zielig. 
En ga nu lekker met een kruikje en koffie op de bank liggen niet in staat veel meer te doen. Erna een loeiheet bad (goed voor de doorstroom) en dan hopelijk beginnen de medicijnen te werken.
Mannen ik haat ze op dit soort momenten, wat hebben die het makkelijk, penisnijd heb ik vandaag dus let maar op.