28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Slecht


Sommige vrouwen zijn slecht , en als ik slecht zeg bedoel ik niet een beetje slecht, nee.. dan bedoel ik IN en IN slecht. Zo slecht dat kunnen wij normale mensen niet eens bedenken. Slecht in de zin van gemeen, berekenend, achterbaks, hypocriet en jee, ik kan de woorden niet eens bedenken die zoveel slechtheid op een juiste manier neerzetten.

Het erge van dit soort is wel dat er altijd mensen zijn die er last van hebben en de dupe worden van deze geest. Dit soort liegt en bedriegt en doet alles om er zelf beter van te worden. Liegt tegen eigen kinderen omdat ze liever bij hun nieuwe geliefde zijn dan bij hun kinderen en ze dumpen bij oma. Ze de kinderen zo min mogelijk naar hun vader laat gaan.

Zoveel slechtheid geeft veel negatieve energie en straalt dat uit op een ieder die in een straal van 10 meter in de buurt komt. Het erge is ook dat iedereen het weet dat ze slecht zijn maar ze lopen nog steeds vrij rond. Menig ander zou al achter slot en grendel zitten voor minder maar deze slechterikken zijn sluw en ontspringen de dans. Ondertussen een ieder het leven zuur makend zonder dat de slechte daarvoor gestraft wordt. Niets is ze vreemd deze slechterikken, manipuleren en liegen is hun tweede natuur. De boze heks uit menig sprookje is een engeltje vergeleken bij deze slechte.

Het frustreert en is bijzonder oneerlijk dat de slechte overal mee weg komen, ik dacht dat het in sprookjes toch altijd het goede van het slechte wint? Ja, het moge duidelijk zijn, het leven is geen sprookje....behalve voor de vriend van de slechte want die slaapt naast de heks uiteindelijk. Het is zum kotsen en ik wens een goede vriendin van me veel sterkte!!!