28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

halloooo
Daar ben ik dan.
Ik heb niks meegemaakt , niemand is gekomen om de poep uit de wc te krabben met zijn vingers, geen gekke buurmannen meer tegengekomen, kortom alleen maar druk geweest.

Ik had nl nogal wat nieuwe spullen binnen gekregen voor de winkel en die moesten gefotografeerd worden en dan nog ingevoerd . En dat is heel veel werk alle dingetjes één voor één fotograferen en dan één voor één invoeren. 

Overtoom (ja snel hè? lijkt Overtoom wel) die hebben het rek geleverd vandaag voor in het berghok dus ondertussen heb ik dat ook nog helemaal ingeruimd en ik heb nu dus een schoon en opgeruimd berghok met zelfs nog plaats voor nieuwe dingen , of beter gezegd: om oude dingen neer te zetten als ik nieuwe ga kopen ;)

Al moet ik bekennen dat er niks komt van shoppen. En dat ik voor het huis natuurlijk niet meer shop omdat ik dat zelf nu allemaal verkoop. Alhoewel ik ook nog wel eens wat koop bij de concollega's hoor je kan immers niet alles hebben in je winkel...dit bord verkoop ik wel en dat alleen maar omdat ik het zelf zo machtig mooi vond, ik MOEST het hebben en het staat nu ook te prijken in de woonkamer, is ie niet mooi????

Ik ben zoooo druk al heel de vakantie dat we blij mogen zijn als we een beetje bij zijn tegen zondag als de kids thuiskomen. Het is een beetje racen tegen de klok.
Zuslief komt morgen rond 4 uur dus dan wil ik echt klaar zijn, gezellig koffie leuten.
Kletsen in het Wieërts , lekker kallen.
Donderdag is het een hittegolf dag van heb ik jou daar dus dan wil ik niet bewegen want 30 graden in NL is net zoiets als 40 graden in Frankrijk, niet prettig dus.

En vrijdag gaan we lekker weg , lekker weg met zijn tweetjes en al moeten er nog tig dingen gebeuren we doen ze niet we gaan genieten.
Zooo en nu moet ik nodig even mijn vriendinnetje mailen die eindelijk terug is van vakantie...