28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Pot


We hebben een wc beneden, eindelijk een wc,  hij is af, alhoewel, hij is HELEMAAL af als de schilder nog even het plafond schildert. Die is niet zo snel namelijk.
En ik heb zojuist in het Pools een plakkaat gemaakt wat ik op de deur ga plakken want ik wil niet dat mijn nieuwe plee , mijn helemaal nieuwe glimmende mooie pot besmeurd wordt door Poolse billen.
Poolse billen die Poolse salami poepen. 
En geloof me dat stinkt, dat is zo gekruid dat het glazuur spontaan naar beneden komt.
Dus ik heb lekker een mooi wit blaadje met knalrode letters gemaakt waarop staat VERBODEN TOEGANG maar dan in het Pools :

WSTEP WZBRONIONY !!!!

Zou het duidelijk genoeg zijn? Ze hebben al een pot in gebruik en die pot daar wil je niet naar kijken geloof me die is ZOOO goor, die stinkt, en het water is niet meer helder te krijgen op de een of andere manier, dus als alle Polen weg zijn komt daar ook nog een nieuwe...
tot die tijd is mijn nieuwe glimmende pot verboden terrein en wee degene die toch denkt daar plaats te kunnen nemen die is zijn leven niet zeker!!!!
Ben je nou helemaal van de pot gerukt?


Leuk


Insanity is hereditary.

You can get it from your children.

(Sam Levenson)

Er is weer een update !!!

8


Mijn kids worden groot, zelfstandig.
Nu ik zo druk ben merk ik pas hoeveel ze echt zelf kunnen en ook doen.
Jongste van 7 (bijna 8, nog 4 weken) die smeerde vanochtend haar eigen brood voor de overblijf, maakte haar eigen drinkbeker klaar en deed alles in de tas en ging naar school.
Daarvoor had ze zich al aangekleed, haar bed opgemaakt, haar haren gekamd, haar tanden gepoetst , haar gymtas klaargezet, brood bij de bakker gehaald, haar ontbijt gemaakt en alles in de vaatwasser gezet.
Jee ik stond er een beetje verbaasd naar te kijken , hoe handig, hoe fijn,  want ik had haast, moest om 8 uur in het huis zijn en kijk,  ik had nu zelfs tijd voor een kop thee omdat ik niets hoefde te doen.
Bij de andere twee ben ik het al gewend dat ze alles zelf doen maar die kleinste...die is dus ook groot. De kleinste ben je geneigd klein te zien steeds maar is natuurlijk al bijna 8 en dat moet ik weten ook want we hebben het alleen maar over jarig zijn  en feestjes en uitdelen en en en...
Gezellig wel die voorpret.
Jee,  mijn kleinste, mijn kleine poppetje, mijn fragiele meisje wordt al 8.
Bijna , over 4 weken.
8