28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

"I see dead people...."I see things...ja ja nu denkt iedereen , Ilse ga eens wat minder werken en vroeger naar bed dan komt het goed maar dat is het niet...
Ik zie constant dingen hier in huis , dingen die er niet zijn.
Nee ik ben niet door aan het draaien, noch ben ik van de zweverige , yoga is al tooo much voor me dus kan je nagaan hoe aards ik ben hoe nuchter.
En ik nuchtere Hollandse meid uit Weert zie dingen.
Zo zie ik heel vaak een kat hier in huis , nu moet je weten dat we al 6 maanden geen kat meer hebben die woont namelijk bij haar sinds een paar maanden.
En ik zie Guus (die kat dus die nu bij haar woont maar eerst bij ons) ook niet maar een andere , een zwarte geloof ik , ja geloof ik want echt zien doe ik hem niet maar telkens zie ik die kat uit een ooghoek lopen en als ik dan goed kijk is er niks.
En overal zie ik hem , in de keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer noem maar op.
Dus oftewel er is een geest in huis in de vorm van een kat of ik ben na al die jaren zo gewend een kat om me heen te hebben dat mijn ogen nog steeds een kat zien.
Verder gaat alles goed met me hoor mensen , ja druk maar dat is niet nieuw natuurlijk en dat merken jullie ook wel als ik een dag niet schrijf hier dan ben ik dus nog drukker dan druk dan heb ik zelfs geen 10 minuten om een blogje te schrijven...

O enne er moet me nog iets van het hart, ik lees steeds maar overal van die blogvrouwen die aspiraties hebben om een boek te schrijven.....nu denk ik , is mijn mening hoor, dat als je een blogje hebt en daar lekker op schrijft je nog geen schrijver bent . Net zo goed dat als je leuke plaatjes kan schieten of goed bent in photoshoppen je nog geen fotograaf bent.
Dus hou eens op zeg om te denken dat je schrijver bent omdat je een blogje hebt of dat je fotograaf bent omdat je oma zo leuk op de foto krijgt. En er zijn uitzonderingen dat weet ik maar heus dat zijn er maar een paar op een miljoen dus doe wat je wel kan, doe waar je voor geleerd hebt ...
Zo dat moest er even uit... O enne mochten jullie denken die lult maar weer wat , ziet katten die er niet zijn en meent mij te moeten vertellen of ik wel of geen schrijver/fotograaf ben.
Ik heb de fotovakschool gedaan en ik kan lekker fotograferen dankzij alles wat ik daar geleerd heb en nog steeds ben ik geen portretfotograaf gewoon omdat ik zelf vind dat er anderen zijn die dat veel beter kunnen, jij bv Jealine, en toch ben ik dus officieel fotograaf , rara hoe kan dat dan mensen??? Ik kan ook best nog leuk photoshoppen maar ben een zielepoot als het flitsen betreft , ik snapte het toen al niet en nog steeds niet...ik ben gewoon beter in interieurs fotograferen en met natuurlijk licht en dus doe ik geen portretten omdat ik dan niet blij ben , het niet goed genoeg vind....dus oké je hebt een paar leuke portretten geschoten van oma, de kinders (alles op automaat of course) en met veel shoppen leek het nog wat ook maar dan ben je dus geen fotograaf dan ben je gewoon een goede shopper....en dat is precies zo met schrijven...


O enne ik heb jeuk, vreselijke jeuk , op mijn hoofd, zal toch niet hè???