28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zonder commentaar

Flip


In NL lopen we toch telkens weer een beetje achter.....liep de hele wereld al met een I Phone eindelijk kwam ie dan in NL maar alleen nog maar te verkrijgen bij enkele providers.

Nu is er al maanden een geweldig mooi klein gadgetje op de markt in Amerika (niet groter dan een pakje sigaretten) waar je mee kan filmen: de Flip Ultra.
1 uur lang kan je filmen en direct aansluitbaar op je computer door middel van de ingebouwde usb aansluiting. Ik vind het helemaal top, trendy kleurtjes, niet duur voor een camera, kwaliteit schijnt top te zijn, ideaal om altijd bij je te hebben en je kids te kunnen filmen of andere zaken die je natuurlijk graag op beeld wil hebben...
Heb al bij alle Amerikaanse bedrijven geprobeerd hem te bestellen maar helaas No shipping to Holland. Pffff wordt wachten tot we zelf weer naar NY gaan vrees ik. In NL komt ie 2009 in de markt.
Of gaat iemand binnenkort naar de States die dat dingetje voor me wil meenemen??
Ideale camera ook voor kinderen !!!

Krijg net een anoniem berichtje dat hij wel in NL te bestellen is en wel op expansys (hier even op klikken) wat ik dus meteen gedaan heb, bedankt voor de tip!!!!