28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Voor ...


Had ik al gezegd dat ik druk was??
Nou ik ben druk dames en heer want ik denk echt M dat jij de enige heer bent die mijn blog leest hoor, buiten mijn lief om.
Ik ben dan wel druk maar hier gaat alles gewoon door , gewoon zijn gangetje, kinderen, was, koken, strijken , etc. Kijk en dat is nou zo jammer want in tijden van drukte zou dat wel eens weg mogen blijven al die rompslomp.
Gelukkig hoef ik geen kinderen meer uit school te halen anders zou ik ze geheid vergeten.
Want als ik zo bezig ben dan denk ik eigenlijk nergens meer aan dan belt de juf me op om te vragen of ik mijn kinderen ooit nog eens kom halen of ik nog weet dat ik kinderen heb zeg maar. Maar dat is niet meer ze komen alleen naar huis gelukkig en ze roepen zelf  "ik heb honger"  zodat ik weet dat er gegeten moet worden....

Enfin ik ben dus druk maar ik weet nog wel wat er gebeurt hoor mensen en ik lees jullie blogs ook,  al zet ik er niet altijd een reactie bij want ik moet door door door...
Maar ik wil toch even stil staan bij zus en zus die een rotweek hebben, die ik persoonlijk niet ken maar het gevoel bij heb al zoveel met ze gedeeld te hebben,  wiens blog ik altijd trouw lees, die me heel veel laten lachen en soms laten huilen, dit kaarsje is voor jullie en jullie weten wel voor wie ik dit kaarsje laat branden deze week.
Dikke knuf.