28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Orgasme


Ik was net bij de AH en ZE lagen er, in de koeling tussen het gebak.

De witte truffels van Albert Heijn .

En dat is dus mijn zwakke kant , mijn o zo zwakke kant. De witte truffels van AH.
Mensen die zijn niet lekker, nee die zijn goddelijk lekker , dat is klaarkomen op een truffel (sorry voor mijn taalgebruik) , een culinair orgasme dus...

Ik ga ze dus niet kopen , NEE, want vorig jaar ben ik denk ik dankzij of vanwege die truffels een kilo of 5 aangekomen tussen 6 december en 6 januari. En de omzet van de witte chocolade truffels was het hoogst in Hwijk van alle Appies dat weet ik bijna wel zeker.

Als je er eenmaal aan begint geloof me dan kan je niet stoppen dat kan pas als ze er niet meer zijn in januari want ik probeerde het nog hoor bij het hoofdkantoor of ze de truffels niet het hele jaar door in het assortiment wilde nemen maar daar hadden ze geen zin in de eikels van het hoofdkantoor en gelukkig maar ook anders had ik nu nog meer kilootjes te verliezen.

Ik heb nog even mijn diëtiste gebeld of we het dieet kunnen aanpassen , ik dacht zelf aan de ochtend/middag en avond maaltijd te vervangen door , u raadt het al, witte truffels. Maar dat vond ze geen goed idee, (%$#%&^*&*(*&^%$#$^%&*(, ze wil ze gewoon allemaal zelf opeten de magere trut , dat is het.

Nee ik ga het NIET doen ik ga er niet EENTJE eten , NEE , ik ben verdorie niet voor niks al vanaf 1 juni aan het diëten .
Ik moet er gewoon niet aan beginnen dan kan dat wel , niet aan beginnen dus, niet niet niet.

Nog een maand de gebaksafdeling van de AH vermijden .....

I love aubergines, I love aubergines...das mijn nieuwe mantra deze maand .
Hmmm heerlijk aubergines..... ik denk niet aan witte truffels nee bent u mal en waag het niet nu om me witte truffels kado te doen of op te sturen voor straf duw ik ze in uw strotje hoor....ik moet AFVALLEN , nog 10 kilo te gaan...tegen die tijd zijn ze weer weg de witte truffeltjes.....


ps deze titel levert me vast een max aan hits op


Ik ben niet goed , niet lekker , ja dat wisten we allang denken jullie nu maar dat bedoel ik niet.
Ik bedoel dat ik me niet goed voel, ik heb een raar hoofd (jaja ook die bedoel ik niet) van binnen voelt het raar: zwaar een soort van na migraine wat wel kan kloppen want gisteravond heb ik de boel onderdrukt met veel pijnstillers dus nu hangt er nog wat.
Verder is mijn hele lijf moe moe moe en dat had manlief gisteren ook al , dus ik vermoed een virusje. Manlief had het heel erg warm vanochtend en zweette als een otter dus wellicht zijn we binnenkort gewoon ziek .
En dat kan niet natuurlijk , beide ziek en een huis met kinderen en pups HELP.

Over pups gesproken, vrijdag komt er iemand kijken en die is geïnteresseerd in Kas of Karel.
En toen hadden we het volgende gesprek met manlief ( oja misschien handig te vertellen dat Kas mijn lievelingetje is, die wil nl de hele dag knuffels van me, zo schattig en hij is zo lekker dik en groot al en kijkt je zo schattig aan de hele tijd en maakt van die enige schattige geluidjes en zucht , ik ben verliefd )

 • Wat als ze nou Kas willen?
 • Nou dan nemen ze Kas
 • Nou dat wil ik eigenlijk niet ik wil eigenlijk liever dat ze Karel nemen.
 • Hoezo we zijn het er toch al over eens dat we Guus houden en de rest gaat weg dus ze nemen de hond die ze willen?
 • Oh...Ja maar ik dacht misschien kunnen we Kas ook wel houden...daarbij kiezen we nu voor de mooiste maar ik kies liever voor de hond waar we het meest mee hebben en dat komt nu pas dat ze gaan reageren en straks kiezen we de verkeerde? Misschien kan je het pas over een paar weken weten welke je wil en als ze nu Kas bespreken kan ik niet meer terug en ik vind hem zo lief , en oké het is niet de mooiste maar wel de liefste .
 • Nee dus, we houden max 1 hond en zeker geen twee, ik ga niet met 4 honden wandelen en Guus is ook lief die komt ook naar je toe.
 • Nee met drie want Elvis houdt niet van wandelen en moet gewoon op de bak en ja Guus is ook lief maar Bob ook en Izzie ook en Karel is zo grappig en eigenlijk kan ik niet kiezen.
 • Ja wat hij niet doet dus Elvis hij doet het niet op de bak, niet altijd.
 • Dat moet ie nog leren
 • Oh wanneer dan als ie 80 is?
 • En daarbij wie zegt dat die mensen überhaupt een pup mee krijgen ?
 • HOEZO?
 • Nou ik wil eerst weten wat het voor mensen zijn, wat ze doen en zo...
 • -meewarige niet begrijpende blik- Hoezo? Moeten ze een CV meenemen? wat maakt het nou uit wat ze doen?
 • Nou ze moeten er wel tijd voor hebben en als ze beide fulltime werken hebben ze geen tijd voor een hond en ik geef die pups echt niet aan zomaar de eerste de beste hoor. Als je een kind adopteert moet je toch ook door een adoptieprocedure ? Nou dit is bijna hetzelfde...
 • Ik ga naar bed, ik hoor het al, binnenkort hebben we geen 4 maar 7 honden want niemand is goed genoeg straks voor die beesten volgens jou...
 • Uh dat zei ik niet hoor.....
Nee dat zei ik niet , realistisch en verstandelijk gezien weet ik best dat ze weg moeten en ook gaan maar dan wel naar hele leuke lieve baasjes die tijd voor ze hebben en mij regelmatig een mail sturen met foto's en hoe het met ze gaat en zo. Hallo mensen dit zijn babietjes, kleine onschuldige babietjes , hondenbabietjes oké maar toch babietjes en ik smelt elke keer , ik hou van babietjes . Ohhhhh ze zijn zo ongelooflijk lief , zo schattig en wollig en en en....

Elvis, sssstttt hij weet het nog niet, maar die gaat gecastreerd worden, soon, want hij is niet een beetje oversext .... nee hij is mega oversext. De hele dag zit ie te rijden op Bettie als ie de kans krijgt of op een knuffel, pop, sjaal alles wat ie tegenkomt en hij loopt ook graag de hele dag aan Bettie haar gat te ruiken (neus er zowat in ja) en dat vind ik nogal onsmakelijk eigenlijk en dat rijden ook dus hakkietakkiewegzakkie zodat Elvis als een stoere je weet wel Chihuahua door het leven kan, die andere interesses krijgt dan de hele dag op alles en nog wat rijden.