28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

WOWKijk even op mijn Zevende Hemel blog zodat je kan zien wat Droomfotograaf gemaakt heeft voor mijn dochter.......PRACHTIG IS HET.....
Werkelijk een plaatje..............Dan kan je beter in bed blijven of zo, als je tenminste een lekker bed zou hebben want ja IK ga van ellende uit bed om 6 uur omdat ik het dan niet meer uithou omdat mijn schouders dan een soort van heel erg gekneusd zijn van de plank matras.
Vandaag liep ook niets helemaal lekker.
Ik voornamelijk .
Ik ben mijn thyrax (schildklierhormoon) aan het afbouwen om te kijken of mijn schildklier het misschien weer oppakt en dan ga je door een soort van rollercoaster van hormonen/emoties.
Moe ben je er van maar ook nog eens lichamelijk helemaal stuk, emotioneel labiel zeg maar.
Wijs naar me en ik huil,  zoiets.
Een soort van doorlopende PMS gepaard gaande met vermoeidheidssyndroom. 

En ik ben helemaal niet bezig met een helse verbouwing of zo dus ja dat kan best ;)
Door die verbouwing had ik een achterstand van zo'n 2 maanden administratie en dat heb ik vanochtend dus de hele ochtend gedaan om erna mijn werk kloffie weer aan te trekken en naar de bouw te gaan. Nee,  daar word je vrolijk van,  van administratie, enfin een heerlijke opbeurdag.
Het liefst zou ik nu gewoon mijn biezen pakken en naar de sauna gaan ware het niet dat ik overgewicht heb en dus me nu ECHT niet in de sauna ga vertonen,  dus weer een reden om heel erg blij van te worden.
Was er nu een soort van holletje waar ik in zou kunnen kruipen zou ik het doen, echt waar, gewoon even weg, bijkomen, ontspannen want dat is niet meer mogelijk op het moment,  niet in het nieuwe huis maar ook niet meer in het oude huis.
Ik ben een hormonale tijdbom , dus laat mij maar even !