28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

En daar waren ze dan....

Eindelijk de pakjes en maar liefst 2 en allebei dezelfde dag.

Het lijkt wel of ik jarig ben....

Eerst opende ik het pakketje van Nicolette en zie daar Nicolette die kent mij, die volgt mijn blog heel nauwkeurig en die weet zelfs mijn maat (daar was ik pas echt verbaasd over)
Een paar prachtige angora bedsokken in de kleur lichtroze die kleur past bij mij, pastelkleurtjes daar hou ik van van zachte stoffen en zachte kleuren omdat ik zo'n zacht vrouwtje ben 
De sokken zitten reeds aan mijn voeten en deze winter zal ik ze nog vele malen dragen, dank je Nicolette voor dit heerlijk zachte warme kado , top!! En de kaart was ook geweldig !Dan pakketje nr 2 van Toaske die niet Toaske heet maar heel anders ik zal het hier niet verklappen maar echt ik snap niet waarom je jezelf Toaske noemt als je zelf zo'n leuke naam hebt ??
Toaske houdt niet van inpakken want alles zit zo in de envelop (weer wat geleerd over Toaske)
En wat zat er allemaal in? Een maskertje, een zakje suikervrije drop, een kraslot (waar ik dan meteen bijvermeld krijg dat als ik de hoofdprijs win ik haar rekening nr wel even doorkrijg haha) , een hart van steen, een boeddha beeldje en een kaart.
En ook Toaske die kent mij dus redelijk goed want hartjes en boeddha's daar hou ik van !
En dat maskertje? Is dat een hint Toaske?  dat ik het nodig heb, dat ik oud word en rimpelig?
In ieder geval ga ik dat zeker gebruiken en opsmeren om te ontspannen . Alleen de drop , die gaat naar mijn lief want ik ben op dieet en zelfs suikervrije drop is verboden !! De kinderen hebben inmiddels gekrast en helaas geen prijs ... wat jammer nou anders hadden we nog met alle blogdames op vakantie gekund.
Heel erg bedankt Toaske voor deze berg kadootjes !!!Ik vond dit echt een heel geslaagde actie van Cisca en ik wil eigenlijk meteen weer , kan dat?
Het is helemaal leuk om kadootjes te ontvangen van blogdames....
Bedankt dames,  you made my day !!!!Hele dag zit ik te wachten op een pakketje maar niks hoor nada niente noppe.

Ja dat krijg je als je hem in de verkeerde postcode duwt of er een bellenblaas potje induwt.
Bellenblaas, Toaske , je begrijpt dat ik nu zeer teleurgesteld ben dat ik geen bellenblaas krijg?
Ach,  enerzijds stelde het me gerust, ik dacht "bellenblaas?"" Hoe orgineel ? Dan kan dat andere vast niet zo erg zijn?" Hmmm Toaske , die geheel het tegenovergestelde is van mij , in alles zowat, echt HEEL anders, die heeft bellenblaas bedacht. oké. valt mee.
Ik wacht dus gewoon af wat er komen gaat .
O en Inge als je het gemist hebt HIER heb ik het steeds over. Maar je kan niet meer meedoen want het is al afgelopen , jammer hè? Je kan zelf natuurlijk ook een actie beginnen......??

Ik ga zometeen weer naar de zaadcellen van Bettie want ja ze mag nog een keer ... Gezellig weer. Nou als het nu nog niet gelukt is weet ik het ook niet meer hoor.

En als ik thuis kom ligt er misschien wel een pakketje/envelop...yes.