28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Bettie Pups Elvis en de Ariadne

Afgelopen nacht:
1.30 uur wekker, puppies aanleggen bij Bettie onder dwang , flesjes maken, kruikjes weer opwarmen, puppies voeren, buikjes masseren, kraambed verschonen, wasje draaien, 2.15 uur weer naar bed. We merkten dat Bettie de melk die ik de puppies voer lekker vind dus hebben we elke pup met de melk ingesmeerd en wat gebeurde ? Bettie likte spontaan alle pups af , ooooo zou het??

4 uur wekker: puppies aanleggen bij Bettie onder dwang , flesjes maken, kruikjes weer opwarmen, puppies voeren, buikjes masseren, kraambed verschonen, wasje draaien, 4.40 uur weer naar bed. Bettie vind het steeds leuker de kleine pups maar we leggen ze nog steeds apart zodat ze niet vermoord kunnen worden als wij in bed liggen.

6.30 uur wekker ging al een half uur maar we waren niet in staat uit dat bed te komen: puppies aanleggen bij Bettie onder dwang , flesjes maken, kruikjes weer opwarmen, puppies voeren, buikjes masseren, kraambed verschonen, wasje draaien, 7.30 uur weer naar bed.

10 uur schrikken we wakker , o jee , beetje in coma, verslapen en we beginnen weer hetzelfde ritueel als vannacht. De zwakste zuigt....lichtjes nog maar hij zuigt. Alle pups worden gewogen met behulp van zuster S.
12 uur nogmaals zelfde ritueel, maar steeds langer laten we de pups bij Bettie en het gaat eigenlijk geweldig , ze heeft het licht gezien. Postnataaltje is aan de betere hand.
De pups laat ze drinken en ze likt ze schoon of ze met de voorjaarsschoonmaak bezig is, de pups worden omgedraaid dat het een lieve lust is met die grote lap van d'r.
14 uur daar gaan we weer...zelfde ritueel alleen ditmaal gaan de pups niet meer in hun mandje maar laten we ze lekker bij moeders liggen die zich er uitstekend over ontfermt. Bijvoeren moet wel elke 2 uur dus dat doen we trouw en we vervangen elke 2 uur de kruiken zodat ze lekker warm liggen.

Tussendoor werken we ook nog , ja heus, maak ik pakketten, ruimen we de zooi op, vouwen we weer de schone was van de pups op etc etc

16 uur Ariadne valt op de mat terwijl we weer beginnen met het ritueel. Natuurlijk leuk om onze reportage nu eindelijk eens te kunnen zien...ik mag hier niks neerzetten want dat mag natuurlijk niet van de Ariadne dus moeten jullie zelf maar even kijken . Mijn kop ziet er niet uit maar ach wat kan het mij ook schelen, ik val zo alleen maar mee in het echie, en ben nu te moe om me daar druk over te maken.. ;)

Elvis die is echt van slag arme hond die heeft zijn maatje nu niet steeds aan zijn zij dus die is wel een beetje verdrietig. Elvis lijkt trouwens wel een reus bij de pups want de pups zijn net zo groot als het hoofd van Elvis , ze passen precies in mijn handpalm. 220 gram wegen ze ongeveer.

Wij zijn MOE MOE MOE maar goed... het komt goed , Bettie is gelukkig moeder aan het spelen, de zwakste is aan het aansterken
Verder zijn we trots op onze reportage in de Ariadne
En heb ik besloten dat mijn dochters een baringsverbod krijgen, ja ja , ik kan het met de hond amper aan van de zenuwen dus laat staan als het mijn dochters zouden zijn die kinderen baren...

Ik voorzie echter een probleem: doordat ik al die flesjes geef, 's nachts uit bed moet, word ondergescheten door ze , hecht ik me onwijs aan die kleine lieve ├╝berschattige bulldogjes.......ja, snappen jullie hem ? daarbij heb ik altijd een zwak voor de zwakste ook nog eens.... 7 kinderen kunnen toch best 8 honden uitlaten toch? mensen??