28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Maatjes
Vriendlief en ik zijn lovers en wat misschien wel nog belangrijker is: maatjes.
Wij hebben het heel fijn met elkaar en denken over zowat alles hetzelfde en houden van dezelfde dingen. We zijn gezelligheidsdieren en graag samen. Vaak hebben we aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. We genieten beide van de kinderen maar net zo goed van onze weekenden samen en onze reizen. Reizen is een belangrijk deel van ons en we kunnen echt genieten van een stedentrip en of een nieuw land samen ontdekken.
Mijn ex schoonmoeder (moeder van Laurent) was laatst op bezoek hier bij ons op de camping en na een dag met ons te hebben doorgebracht hadden we het over relaties etc. Ze zei: ‘als ik jullie zo zie is de liefde wel heel erg groot ook omdat 7 kinderen echt een heleboel is en alle tegenwerking en jaloezie die jullie hebben en gehad hebben is niet makkelijk, dan moet je echt wel veel van elkaar houden wil je dat allemaal zo doorstaan en zo close zijn’. En daar heeft ze wel gelijk in, dacht ik naderhand, daar denk je nooit zo bij na maar als iemand anders het dan benoemd…..
Wat wij hebben zit diep en is intens. Toen we elkaar tegen kwamen was het ook meteen goed, een gevoel van thuiskomen, zo van hèhè ben je daar eindelijk, daar heb ik nou mijn hele leven op gewacht, waar was je al die tijd?? We wisten meteen, wij blijven bij elkaar .
Geluk hebben noemt men dat want er zijn mensen die vinden het hun hele leven niet.
Zekerheid heb je nooit en je weet niet wat het leven je nog brengt maar nu is het goed en we kunnen alleen maar hopen dat dit zo blijft en ons best doen voor elkaar.
Hou van je, maatje van me!!!

Tip


Dit boek moet je lezen
De vliegeraar van Khaled Hosseini

Maakt grote indruk en is prachtig!!!!!!!!!

Het is wit (bijna doorzichtig), rossig haar of geverfd, helemaal vol tattoos en eet “chips and pizza” , om dit weg te spoelen staan er halve liters bier naast en als we dit allemaal op hebben drinken we vrolijk bier door en roken een paar pakjes sigaretten.
Verder zijn we onbeschoft “rude” en lekker luidruchtig aanwezig.
De meeste hebben niet het geluk een snelle stofwisseling te hebben en zijn door hun dieet van chips/pizza with beer lekker stevig gebouwd, rimpels in overvloed door het teveel aan zon en sigaretten en zo rood als een kreeft na 3 dagen Mediterraanse kust.
Nou over wie zou ik het nou hebben?? Juist ja de Engelsen.
We zaten gisteren op een terrasje en mochten al deze schoonheden aanschouwen. Vriendlief verbaasde zich over zoveel vraatzucht en liters bier en maakte een foto toen ik een gesprek van een Frans echtpaar opving net achter ons:
Hij: ‘Mon dieu (mijn god) wat een vetzakken schat maak eens een foto die moeten we absoluut opsturen dit gelooft niemand. Schat ( tegen zijn dochter), kijk daarom wil ik nou dat je groente eet want zo wordt je nou van friet en pizza.’
Ik draai me om en zeg: ‘Ik geloof dat jullie hetzelfde aan het fotograferen zijn’.
Hij: ‘Ja wie kijkt er nog naar Max (de muis van de camping) als je zo’n olifant voor je hebt staan’.
Dit klinkt erg oneerbiedig en is het ook wel, maar ik snap ook niet dat je zo vooraan op een terras gaat zitten en 3 bakken friet , 2 pizza’s de man eet (zeer onsmakelijk en met open mond kauwende, af en toe een boer latend want tja die lucht van gulzig eten moet ergens heen) en dan ook nog een paar halve liter glazen bier op de tafel ernaast zet . Het is daar nl geen eetterras en ze hadden die pizza’s/chips zelf meegenomen.
Gelukkig hadden wij al gegeten want de honger vergaat je.
“Niemand weet, niemand weet….♪…♪♪