28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Eerlijkheid , betrouwbaarheid

Daar staan ze voor bij het CDA

Jajaja , prediken kunnen ze alleen dan moet je zelf wel de regeltjes naleven natuurlijk.

Met vrouw en minnares
Wat ik dan zo grappig vind is dat ik de laatste tijd die man overal zag, in elk programma zat ie met zijn zelfverzekerde smoelwerk blij te wezen met zichzelf.
Toen dacht ik nog wat heeft die man? Hij is zo blij met zichzelf maar ja nu weet iedereen waarom, hij voelde zich natuurlijk geweldig , twee vrouwen , als een aap met 7 lullen zo trots was ie natuurlijk .
Trouwens ik zie weinig verschil met beide dames , het zouden zusjes kunnen zijn , dus in zijn smaak is ie wel behoorlijk stabiel .

Zijn vrouw is een vrouw met ballen , die smeet hem meteen buiten , weg jij LUL, ga maar in de kazerne slapen.
En terecht .
Nu staat in alle kranten dat zijn minnares van wanten weet dat zij haar vorige vriend herhaaldelijk bedroog, ze is een mannen-eter volgens ex-vriendlief.

En dan zijn er mensen die hebben medelijden met Jack, is toch wel zielig hoor ik dan zo vlak voor de verkiezingen, nu slaapt ie in de kazerne, carrière naar de kloten.
HALLO
NIKS ZIELIG
EIGEN SCHULD moet ie maar niet zijn piemel achterna rennen , kijken of je het nog zo zielig vind als het je eigen man betreft...
Hij is een man die slim is , die verstand heeft, niemand heeft hem gedwongen , hij deed dit helemaal zelf.
Dus : ja Jackie dan moet je op de blaren zitten hè ?
Leuk voor je kinderen ook , die paar keer wippen , was dat het waard? Het verdriet van je kinderen , het schandaal in de krant?
NOU NOU erg netjes hoor ....

Het zou me niets verbazen als we nog horen dat Balkenende stiekem ook hele verkeerde dingen doet.
Want die hele CDA die zijn me veel te braaf, die doen alsof ze allemaal zo goed weten hoe het moet , en lezen anderen de les , maar de les is in deze : Begin bij jezelf !!
Over een maand zijn de verkiezingen , dat beloofd.
Ik geloof absoluut niet in het CDA
Cohen dat vind ik een wolf in schaapskleren
Rita Verdonk die had gisteren het meest racistische campagnefilmpje wat ik ooit gezien heb dus die kan het ook wel schudden.
Over die witte met die rare pruik van de PVV daar hebben we het geeneens over natuurlijk , die heeft een hoop bla bla maar al zou ie verkozen worden heeft ie de mensen niet voor de job.
Muts Femke Halsema vind ik veel te eng, altijd zo enorm beheerst ...
Partij voor de dieren als iemand dat debat heeft gehoord laatst , om te gillen , die vrouw is bezig met een onemanshow en vind zichzelf AMAZING.
Mark Rutte is voor mij dan nog de meest normale maar ik had daar liever Neelie Smit Kroes gezien.

Dus mensen het wordt een makkie , dat stemmen....
Weten jullie het al?

PS Belangrijk: Nee ik stem niet alleen op een partij omdat de lijsttrekker wel of niet leuk is , dit blogje is gewoon even een blogje , de ideeën van de partijen zijn natuurlijk ook heel erg belangrijk ! Dus voordat iedereen denkt dat het me alleen om de lijsttrekker te doen is en me als oppervlakkig bestempeld.... Maar dat de lijsttrekker wel degelijk belangrijk is hebben we allemaal kunnen zien toen Bos vertrok en Cohen kwam en de partij meteen meer zetels kreeg dus dat men mij nu niet gaat vertellen dat ALLEEN de ideeën belangrijk zijn , dat is absoluut niet zo .