28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Dochter


Marco Borsato zingt zo mooi over dochters ...

Nou ik kan die dochter van mij op dit moment wel achter het behang plakken, de draak.
Eerst raakt ze haar horloge kwijt bij zaalhockey, nieuwe swatch, net van de zomer gekregen nadat ze een andere swatch die nog geen jaar oud was kapot had gekregen. Men zegt dat die dingen onverwoestbaar zijn maar niet voor mijn dochter hoor.
Niks aan de hand volgens haar die haalde ze morgen wel even op, alsof ie er dan nog ligt duh.
Nou volgende dag niets natuurlijk maar mevrouw is nog niet onder de indruk en weet zeker dat een van haar teamgenootjes hem wel heeft meegenomen voor haar. Dus morgen hebben ze wedstrijd en dan heeft ze hem zo terug denkt ze ze is er totaal niet van onder de indruk.
Ik wel want we zijn dit jaar al 2 mobieltjes kwijt geraakt, 1 pandora armband en nog heel veel kleine dingen.
Dan is vandaag haar vriendin hier en het enige wat ze kan doen is treiteren, schreeuwen en zieken.
Als ik er dan wat van zeg krijg ik een grote mond, zeg dat haar vriendin om 5 uur naar huis moet en ze niet gaat schaatsen en wat denk je? Krijg nog een grotere mond en mevrouw blijft drammen en zeiken tot ik er zoooooo godsgruwelijk gek van word dat ze nu op haar kamer zit en de vriendin in kwestie helaas naar huis moest. Jammer voor die vriendin maar mijn dochter denkt altijd dat ik dat toch niet doe (wat ook altijd zo is) omdat ik dat dan zielig vind voor de vriendin maar dit keer ging ze gewoon te ver, daarbij moet ik ongesteld worden en dan moet je niet met mama dollen daar kan ze niet tegen, dus heb ik nu wel een keer doorgepakt in de hoop dat de volgende keer de les duidelijk is . Vriendin of niet luisteren en niet drammen en grote mond opzetten.
Pfffff leuk hoor dat liedje Marco maar nu even niet.