28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mijn god wat een schrik


Jeeminee,  ik kon niet meer inloggen bij Blogger zeg. Een dikke 10 minuten lang
Nou paniek paniek, wat als ik niet meer kan loggen, al die blogs van mij...
Oh, ik werd echt even niet goed kan ik melden.
Moest zowat aan de beademing, zag het grote gat al, dacht dit is het einde...

Kijk ik heb natuurlijk 3 blogs.
en deze .

Dus als ik niet meer kan bloggen word ik gek. Of opnieuw moet beginnen , nee daar word je blij van.
Maar goed,  het werkt weer,  dankzij mijn geweldige computercapaciteiten haha en de helpdesk.

Ik ben nu aan het bijkomen van de stress , ontspan Ilse ontspan,  het is achter de rug...
dit is een wee die nooit meer terugkomt, o nee ik ben niet aan het bevallen gelukkig, nee erger ik had bijna geen blog meer puf puf puf, altijd is kortjakje ziek.... dit snappen alleen vrouwen die ooit naar een zwangerschapscursus zijn geweest, complete nonsens vond ik het want op het moment supreme dacht ik daar echt niet meer aan

Nou veel meer heb ik niet te melden , ja dat ik weer allerlei nieuwe dingen op Tuttemerull heb gezet, leuke spulletjes mensen. Kijk eens naar rechts in de hoek hierboven leuke dingetjes....heb er een collage van gemaakt ;)

En dat mijn kids me hebben gebeld de schatjes ja schatjes want ze zijn er niet en ik vind het echt schatjes als ze er niet zijn, papa niet die word gek van de ruziënde broer en zus, hihi,  beetje leedvermaak heb ik wel 
ze missen me ja wie mist me niet als ie me 2 dagen niet ziet?
erg zelfs zegt de kleinste, de schattebout, ik ben de liefste mama van de hele wereld vertelde ze me die krijgt zakgeld verhoging dat snapt u wel.

Ik kan ook nog wel even vertellen dat Dr Phil ook gaat scheiden (volgens haar dan), snap het niet, die man geeft iedereen raad het hele jaar hoe zijn huwelijk te redden, en gaat scheiden? 
En dan onze Bonnie St Claire die wil dat Nederland weet dat zij niet alcoholiste was whoehhaaaaahhhaaaa ja haha en Sinterklaas bestaat ook maar dat haar lichaam dat was die was verslaafd aan de alcohol maar niet Bonnie, ja mensen dat gebeurt er nou als je teveel zuipt je hoort niet meer bij je lichaam en je hersenen die verdwijnen. Hoe sneu toch die Bonnie. 

Connie en Hans toen ze nog happy waren en heel naturel *hoest*
Het is hommeles in showbizz land.
Connie en Hans gaan scheiden, ja de Breukhoventjes.
Allebei lekker strak getrokken, het heeft niet mogen baten, toch niet strak genoeg.
Marc Klein Essink gaat scheiden en is verliefd geworden op een collega uit Medisch Centrum West, jeeminee die gaat ze echt allemaal af, was ws de enige die die nog niet gehad had in dat ziekenhuis van honderd jaar geleden.
Gordon is hot, zijn eerst geflopte programma Singing Bee schijnt nu bij de herhaling een HIT te zijn, zoektocht naar Elvis daarentegen is een grote flop , waarom ik weet het niet heb er nog nooit naar gekeken.
Yolanthe erft naar het schijnt 20 miljoen euro van haar pa. Nou ja zeg had ze die meubels van Jan ook kunnen laten staan.
Pamela Anderson die wil , luister goed , nu komt het: natuurlijk oud worden, ze wil niks meer aan zichzelf laten doen, pffff hahahhahahahaha wat een grappige meid die Pamela ....
Petekind van Prins Charles is aan de crack,  ja vind je het gek zeg, met die Camilla in de familie zou ik ook aan de crack gaan....
Madonna is de 16e jarig en Mabel (Misse Smit wie kent haar niet?) was vandaag (gisteren dus ) jarig.