28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mondaymorning burkMaandagochtend YEAH
En ik had het goede idee even bij een logje op linkjes te klikken en kwam HIER terecht .
Oh wat ben ik blij want nu heb ik dat *&^#$%^&(*) liedje in mijn hoofd zitten en krijg het er nu maar weer eens uit , bedankt Inge ;)

Mijn man is aan het werk, de monsters naar school en ik heb voor 9 uur al een keuken gecleand, hele vloer in keuken en woonkamer gestofzuigd en gedweild en ga nu snel (na dit logje) bad in want rond 11 uur komt iemand voor Karel en zoals jullie weten is dat de laatste .
Tenminste daar zijn we nog niet helemaal aan uit , Guus en Karel hebben we nog , en het plan was Guus houden maar ik ben er nog niet zo zeker van , dus deze week moet die beslissing vallen.
Guus is een schatje maar Bob blijft favoriet en de vraag is moet je dan een hond houden die je wel heel lief vind en schattig maar niet je eerste keus was?
Ach en ik vraag me ook af of ik dat wil, weer een hond zindelijk krijgen , weer een hond die me op mijn tapijt gaat kakken ? Elvis doet het nog steeds en ook daar is de beslissing gevallen dat we hem nu heel gericht in de keuken gaan houden en hem intensief gaan trainen en als het niet lukt gaan we afscheid nemen van Elvis want een hond hoe lief ook die 20 jaar binnen schijt daar heb ik gewoon geen trek in.
Dat snapt iedereen toch wel hier of niet?
Dus als er iemand is die denkt ik wil die schijtende chihuahua wel ....

Gisteren heb ik gewerkt , ja op zondag heb ik gewoon gewerkt omdat ik zoveel pakketten moest maken en dat vandaag niet ging redden. Mijn lief heeft anti tocht strips op deuren bevestigt zodat we nu eindelijk op de helft van de winter tochtvrij zitten en de warmte in plaats van naar buiten misschien binnen blijft. Verder hebben we gecoacht (ja laten we het coachen noemen) het hele weekend , 7 kids coachen, dodelijk vermoeiend is het .

Overmorgen komen ze van het tijdschrift MAMA foto's maken en dat betekent dat ik nog een dag of wat heb om deze zwijnestal om te toveren tot een fotowaardig gebeuren.
Pffffff dodelijk vermoeiend weer. Morgenmiddag gaan dus alle kids hun eigen kamer stofzuigen, bedden verschonen, opruimen want donderdag was alles echt super opgeruimd en clean en ik heb ze gesmeekt om het zo te houden , wat denk je?
NIKS van te zien. EEN PUINHOOP. EEN ZWIJNESTAL.
NOU en ik VERTIK het dit allemaal weer op te ruimen en te cleanen ! IK BEN HET ZO ZAT dat ik in een huis woon met 7 varkens.
Die ik moet zeggen gooi die broek eens in de was anders loopt ie zometeen uit zichzelf weg .
Die ik moet zeggen dat dekbedden OP het bed horen en niet ERNAAST !
Die ik moet uitleggen dat WAS IN DE WASMAND moet en niet ERNAAST op de grond.
DIE IK MOET UITLEGGEN DAT BEKERS in de vaatwasser moeten.
DIE HET LIEFST HORIZONTAAL HUN DAG DOORBRENGEN.
AAARRGGHHHHH

ZEN ILSE ZEN
Ooit gaan ze het huis uit , studeren, even uitrekenen hoe lang dit nog gaat duren...
ZEN , adem in adem uit.
En ik ga zo lachen als ik oma ben en ze hoor klagen over die kids , zo lachen , en lekker naar mijn eigen opgeruimde huis , ja ho eens, je denkt toch niet dat ik ze dan ga helpen hè?
ONTSPAN !!!
Er zijn mensen die zetten dan zo'n cdtje op met zen muziek en worden daar rustig van , je kent ze wel de muziek met vogeltjes en zeegeruis , ik snap dat nooit , ik word er juist mega opgefokt van , krijg de kriebels van dit soort cd's .
Ik ga lekker keihard iets anders opzetten , dat helpt bij mij veel beter doe je mee??

OHHHH DAMES DEZE IS OOK GEWELDIG KLIK KLIK
(met dank aan Claudia B !!)
Ik ga hier helemaal los , gelukkig ziet niemand me , sta nu te discodansen in de woonkamer en smerig Elvisje kijkt me aan , Bettie heeft haar rug naar me toe gedraaid die kan het niet aan en de pups wiegen mee met die kleine dikke kontjes..... YEAH *steekt nu een arm in de lucht en swingt door*
I LOVE DISCO !!!!!