28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tuesdaymorning BURKMen men men, ik hoor vogeltjes fluiten hier achter mijn bureau en als ik vogeltjes hoor fluiten komt het voorjaarsgevoel in mij naar boven, maar ja als je dan buiten kijkt is het wel te zien dat dat nog niet in aantocht is, dus wat zitten die knaapjes nou te fluiten dan? Bekken dicht !! het is KOUD , jullie brengen ons uh mij in de war !
En ik ben al zo in de war.
Ja in de war ja.

Ik stapte zojuist de kamer binnen van de twee oudsten en ik vroeg waar het lijk verstopt was...twee verwarde horizontaal liggende pubers staarde me aan , lijk?
Jeeeminee wat een stank hier , ligt er ergens nog een stuk franse kaas in een hoek of een lijk? roep ik enigszins geïrriteerd bij zoveel stank.
"Ontspan , wij ruiken niks"
Aaaargghhhh ik kan ze wel wat, nee tuurlijk ruik je niks , je bent het zelf, die douche in , haren wassen, die zweetvoeten , ruim de vieze was op en vooral die vieze stinksokken, raam open en luchten die hap ! Snel ga ik weg want ik moet zowat aan de beademing.

Gisteravond net voordat jongste naar bed ging kwam ik erachter dat ze WEER luizen heeft.
U begrijpt dat ik danig gestresst was en niet op de bank heb kunnen zitten omdat ik in de weer was met haren in de lotion zetten , met luizenkam kammen, jassen/beddengoed/knuffels wassen, banken/vloeren stofzuigen en insprayen , krabben want ik krijg er altijd zelf zo jeuk van van die beesten .
Vanochtend toen ik het spul er weer uitwaste en een liter cremespoeling in het haar had gedaan heb ik er meteen de schaar in gezet , het haar wat ergens net boven haar billen hing is nu net over de schouders, ik ben het zat, dit kamt een stuk makkelijker.

Verder heb ik middelste gedreigd dat ze nog 2 weken heeft om te zorgen dat ze zich wat beter verzorgd dat anders die haren er ook af gaan maar dan helemaal kort , het kind had dan geen luizen maar die kamt half elke ochtend en dus een kop vol klitten en als je in groep 8 zit mag je toch wel zelf je haar kunnen kammen n'est ce pas?

Na school mogen de etterbakjes kids mooi allemaal hun kamer gaan stofzuigen , opruimen want morgen moet het clean zijn ! Dat wordt nog gezellig hier in huis na vieren ....

Heb ik al verteld dat alle pups op Guus na weg zijn? Gisteren is Karel opgehaald , die woont nu in Amsterdam bij een jong stel , komt goed , zij heeft een eigen kantoor en dan mag ie mooi mee met het baasje naar kantoor overdag. Karel was van alle hondjes de meest aanhankelijke dus die vind het vast zalig dat ie een baasje heeft die hem overal mee naartoe neemt.
Guus die lag gisteravond heerlijk bij ons op schoot en heeft nu het rijk alleen , nou ja alleen, Elvis onze kleine schijtmachine en Bettie zijn moeder zijn er natuurlijk nog.

Gisteren moest ik ook nog naar school voor middelste die het voor elkaar heeft gekregen van een Havo/Vwo advies af te zakken naar VMBO (en dan nog niet eens TL) dus je snapt dat ik not amused ben maar wat doe je eraan? Ik kan niet de komende jaren naast mevrouwtje gaan zitten en haar huiswerk met haar doen elke dag.
En het ergst is dat na een lang gesprek met haar waar ik aangeef dat ze huiswerkbegeleiding krijgt haar enige angst is: Kan ik dan niet meer afspreken met mijn vriendinnen? Je zou denken dat het kind toch zo onderhand eens zou gaan nadenken en zich realiseren dat ze nog maar 2 maanden heeft om zich te bewijzen en dat het anders te laat is......
Ohhhhh ik word gek van zoveel ongeïnteresseerdheid, zo weinig motivatie.
Ontspan !!!

Oh en het "leuke" nieuws : Ik word kaal. Mijn haar valt met bakken uit en dat komt volgens mijn arts door extreme stress. Dus moet ik geen stress meer hebben maar het feit dat ik kaal word alleen bezorgd me al ik weet niet hoeveel stress en dan heb ik het nog niet over de andere stress factoren in mijn leven .... HELP ik word hier helemaal niet blij van , ook al zet ik het hier luchtig neer , geloof me, het vreet me op . Hoe moet je nu niet gestrest zijn als je al gestresst word van het idee niet gestresst te moeten zijn? Ik bevind mij in een vicieuze cirkel. ....... Ik heb op dit moment nog maar 1/3 haar van wat ik had op mijn hoofd en geloof me 1 keer door mijn haar pakken en ik heb weer een handje vol in mijn handen....

Zo nu ga ik eerst even luisteren naar SHOUT en dan aan de slag....