28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

WeekendZaterdag dus ..
Ik stond op met mega wallen onder mijn ogen , paniek , wallen die had ik al een keer eerder gezien op tv bij tv makelaar en dat wil je niet .
Dus halve tube sperti onder de oogjes gesmeerd
laten intrekken
en een dik uur later. weg wallen .
Make'up erop , in de kleren en daar gingen we met mijn kids naar de show van Paul de Leeuw...
Maar eerst nog een discussie met puber die op een dag met 20 graden in een dikke trui liep, omkleden probeerde ik nog maar pubers....die luisteren niet dus ging puber in de trui die hij al 3 dagen aan had mee naar Paul. Lekker warm .
We mochten weer als eerste naar binnen , in de speciale ruimte met drank en veel snoep mochten we wachten . Daar zat ik naast een jongetje die met zijn moeder was en die dus vertelde dat zijn wens was blote tieten zien.......
Een groep meiden die er ook zaten die vertelde ik dat en zei ," je snapt dus wel waarom jullie hier zijn en dat Paul altijd wensen combineert" , haahhaaa hilariteit alom , meiden helemaal in de stress echt van die 17 jarige giechelkippen , het was erg gezellig tijdens het wachten.
Mijn puber die wist niet wat ie hoorde bij de wens van het 12 jarige jongetje , dus ik zei tegen puber ga maar naast die jongen zitten dan zie je nog eens wat....
Gemist? KLIK (begin van de show meteen en aan het einde het lied...)
De show was wederom heel erg leuk en wij vonden ons lied allemaal geweldig , en gezien alle reacties op onderstaande blog met de tekst van het lied jullie dus ook.
Mijn ma niet, die vond het een vreselijk lied want zo praat je niet over je kinderen volgens haar.
Ach er zijn mensen die begrijpen de ondertoon en de knipoog wel en er zijn altijd mensen die zien nooit nergens de humor van in.
So be it .

En gisteravond nadat we de kinderen hadden gehaald in Weert en mega lange files hadden gehad en we ons geradbraakt voelden , keken we KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER.
DE film.
Mijn god mensen , zakdoeken bij de hand hoor, wat een film!
Ik heb het boek heel lang geleden gelezen en kon me niet herinneren dat ik het toen zo heftig vond als ik nu de film vond.
Janken !!!!! Ik heb na de film gewoon nog dik een half uur zitten najanken..............
Heftig , heel heftig !
HIJ is gewoon een vuile klootzak , iets anders kan ik er niet van maken . Zij is geweldig , Carice speelt de sterren van de hemel.
Ik miste heel erg het kind in de film , ik kan me niet voorstellen dat als je weet dat je nog 6 maanden hebt dat je dan met manlief de wereld gaat verkennen zonder je kind.... die tijd wil je toch juist zoveel mogelijk met man en kind zijn, lijkt me...
Voor de rest een prachtige film , echt prachtig ! Te huur op DVD nu.