28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Schatje

En toen kwam mijn dochter uit school met een kadootje voor haar mama , helemaal verpakt in goud papier met een lintje eromheen.

Ik pakte het uit en dit zat er in:


Wat een scheet , ik heb echt een schat van een kind.
En wij praten hier nogal veel dus ze wist nadat ik het 1100 keer gezegd had dat het me zo speet wel dat ik het niet leuk vond dat ik haar niet was komen halen. 
En elke keer weer zei die stoere dochter van me : "dat is echt niet erg hoor mama" en " niet ALLE moeders waren er hoor er waren ook andere niet" (om mij gerust te stellen duh) 
En toen ik vroeg hoe ze op het idee van de kaart was gekomen zei ze: "mama denkt dat mama geen goede moeder is maar ik vind mama een hele goede moeder, de beste "
(en toen was ik weg: gesmolten) 
Ik heb de liefste dochter van de hele wereld dat moge duidelijk zijn. 


Zoals iedereen weet is onze hond Bettie loops. en een sletje maar dat is niet relevant voor mijn verhaal hier
EN Bettie draagt dus een slip (een hele degelijke) met een maandverbandje erin.
En als de kinderen 's ochtends de hond uit moeten laten doen ze dus de broek uit en verschonen tevens het maandverbandje.
En dat maandverbandje moet dan in de prullenbak.
En dat vergeten er nog wel eens een paar.
Zo ook gisteren.

De bel ging , ik doe de deur open , er kwam een pakketje.
Ik doe dus de deur open (had dat maandverbandje niet gezien), de bezorger staat voor de deur, kijkt naar binnen, ziet bij de voordeur een maandverbandje liggen vol bloed, kijkt mij aan,kijkt weer naar dat maandverbandje,  ik volg zijn blik, zie dat bloederige ding en kan wel door de grond zakken.
De man kijkt mij weer aan en ik zie hem denken.
Ik, not amused, dat die schatten van kinderen (ik heb geleerd van eergisteren) het niet hebben opgeruimd, schaam me de ogen uit de kop want ik weet precies wat die vent denkt.
Ik stamel dat dit echt niet van mij is hoor maar van onze loopse hond Bettie.
De man zegt niks en ik zie gewoon aan zijn spottende cynische blik dat ie het maar een zwak verhaal vind van me want waar is die hond dan ?
Waar is die hond &%#$^^*& nog an toe ook,  die normaal al keffend naar de voordeur komt,  op momenten dat je haar echt nodig hebt?
Die ligt gewoon plat te snurken tsssss. nog doodmoe van haar sletterige gedrag

Ik hoor mezelf mompelen dat ik echt niet ongesteld ben en dat ik tampons gebruik...
En meteen denk ik ? STA  IK hier u echt een WILDVREEMDE bezorger te vertellen dat ik NIET ONGESTELD ben en normaliter TAMPONS gebruik? 
En in mijn hoofd roep ik die verdraaide hond weer
"Bettie HIER KOMEN ...... WORST, WOHORST "
Geen Bettie , Elvis komt eraan en die til ik op en de man ziet ook datgene zitten wat onder Elvis zit en gelooft me nu never nooit meer natuurlijk en dat maandverbandje dat is net zo groot als Elvis dus ja geen hond (en geen bezorger) die gelooft dat dat ding aan Elvis toebehoort.
Bettie is in geen velden of wegen te bekennen....
Ik teken de bon, de man gaat.
En ik , ik schaam me nog even kapot, en weet dat die man niet alleen denkt dat ik mega ongesteld ben maar ook nog een grote viespeuk .