28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

HELP mobiel gejat


Ze hebben mijn mobiele telefoon gejat, ik zonder telefoon is echt een drama!!!! Heb al een nieuwe besteld, mijn abonnement liep net af (gelukkig) maar dat duurt dan weer een paar dagen voor ik hem heb, nummer blijft hetzelfde.

Wat is dan het drama? Ik heb geen telefoon nummers meer van niemand niet, dus een ieder die dit leest stuur per mail of sms aub je nummer door zodat ik het weer heb.

Ik voel me geamputeerd, aaaaaaargggghhhh.

Please denk eraan sms of mail je nummer anders kan ik je niet bellen nog bereiken!!!!!!!


Pas maar op hoe je je teddybeer noemt:


De Sudanese justitie heeft een gedetineerde Britse lerares formeel in staat van beschuldiging gesteld omdat ze het toestond dat haar leerlingen een teddybeer in de klas Mohammed noemden.
Volgens justitie is er sprake van belediging van de islam en van haatzaaien, zo berichtte de
BBC woensdag.
Naar verwachting moet de Britse donderdag voor een rechter verschijnen. Ze kan tot zes maanden gevangenisstraf krijgen of veertig zweepslagen of een boete.
De Britse regering neemt de zaak hoog op en heeft de Sudanese ambassadeur in Londen op het matje geroepen. Een Britse regeringswoordvoerder zei woensdag "verbaasd en teleurgesteld" te zijn in de wijze waarop Sudan in deze kwestie opereert.
Onschuldige fout
Collega's van de lerares uit Liverpool zeiden eerder dat ze een onschuldige fout had gemaakt door de kinderen van zes en zeven jaar zelf de naam van de knuffelbeer te laten kiezen.
Agenten arresteerden de juf na klachten van enkele ouders. De kinderen namen Mohammed om de beurt mee naar huis en beschreven in een schriftje wat hij in het weekend had meegemaakt.
Ze maakten ook tekeningen van de knuffel waaronder onder meer "mijn naam is Mohammed" geschreven stond. In de islam is het verboden de profeet af te beelden.