28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Stralend schoon


Kijk ik had weer een dag men men men.
Het is 9 uur en ik zit net.
Vanochtend stapte ik uit bed vastbesloten die woonkamer eens helemaal op te ruimen want na 3 dagen moest het nu toch echt af .
Dus ik begon en als ik eenmaal begin mensen dan stop ik pas als het klaar is.
Eenmaal opgeruimd heb ik alles gestofzuigd, tafel zelfs want die lag ook vol zooi, daarna ben ik gaan schrobben (ja echt waar) en dweilen en gelukkig was het niet warm dus ik zweette helemaal niet ik was nog niet gedoucht dus ik stonk al dus dat maakte ook niet meer uit
Toen de keuken nog een goede beurt gegeven, het smerige broekje van Bettie gewassen en buiten te drogen gehangen, nog meer geboend, nog meer gepoetst, nog een machine was eruit gehaald en een nieuwe erin, vaatwasser aangezet want die zat vol met koffiekopjes die ik genuttigd had onder het kuisen en toen was ik gaar en kwamen de kids uit school en mama was nog steeds niet gewassen, haar nog rechtovereind, jogging aan, stinken...
ook niet onbelangrijk te melden dat ik het HAAT schoonmaken , dat doe ik nooit, doet de hulp, maar ik HAAT ook een vies huis en nu was het vies dus ging ik aan de schoonmaak omdat ik het niet langer kon aanzien en de hulp komt donderdag die kan gewoon tv kijken want alles is al gedaan
Het huis blinkt mensen echt ik heb de zonnebril gewoon moeten opzetten alles schittert en het ruikt me toch een partij lekker...

Toen ging ik delegeren, een kind naar AH gestuurd  voor boodschappen de ander met de honden en toen ging ik maar eens in bad.
Ik dacht ik ga ontspannen , lekker genieten in bad, even bijkomen,zelf ook schoon worden na het hele huis te hebben gedaan.
Maar niks hoor,  ik lag en vond de rust niet,  dacht aan wat ik nog moet doen en gedaan had of vergeten was en was binnen no time weer uit dat bad en weer bezig.
En nu ben ik net klaar pff en moet ik bedenken wat ik voor een kadootje ga doen voor Wondelgijn voor de actie van Cisca en dat is niet makkelijk want ik heb gezien wat zij aan Door heeft gegeven en daar is over nagedacht mensen, dat heeft betekenis.
Oh en ik ben niet zo , niet zo nadenkerig over de zin des levens en zo, ik leef en dat vind ik al zwaar genoeg soms en ik geniet en dat is eigenlijk wat ik wil;  genieten in het leven en zo oud mogelijk worden en oma worden en de 100 bereiken maar zonder diep na te denken.
Ooit zei iemand "ik ben op zoek naar mezelf..."
Een ander zei toen "Hallo ik zie je,  je  bent er al dus je hoeft niet te zoeken".
En toen dacht ik verrek hij heeft gelijk hoezo op zoek naar jezelf? Je bent wie je bent en soms ben je wie je wil zijn en soms niet door omstandigheden of zo. Meer is het niet.
Ach en dan moet ik dus,  die nooit nadenkt over zulke dingen,  iets kopen voor iemand die wel nadenkt. En dan denk ik meteen: o jee dat vind ze natuurlijk helemaal niks,  veel te oppervlakkig en zonder betekenis........
En toen dacht ik ineens Wattuhell ? voor degene die denkt me te moeten verbeteren hier,  ik weet dat je het zo niet schrijft is opzettelijk gedaan DUH  
Ik ben wie ik ben en zij krijgt gewoon iets van mij , lekker oppervlakkig kadootje dus.
En omdat ze me gruwelijk heeft laten schrikken vanmiddag krijgt ze misschien wel een eng kadootje want ik ben me echt rot geschrokken , ik was er bijna niet meer geweest mensen en dat was dan de schuld van Wondelgijn,  dat ik gewoon op 42 jarige leeftijd had kunnen sterven aan een hartstilstand door schrik.
Pff moet toch niet gekker worden. En toen bedacht ik me , stel ik sterf, hoe weten jullie dat dan? Want ik kan het dan niet meer vertellen ...

O en nog eens wat jahaaa we gaan weer oppervlakkig , genoeg diepgang voor vandaag  ik heb een gelzadel en elke keer dat ik op de fiets stap heb ik een natte reet terwijl het zadel droog is , iemand een idee?Maandag .
Gisteren was het maandag.
Rendag.
Het begon allemaal met een kop koffie .... juist ja,  anders begint er namelijk helemaal niks bij mij.
En toen die op was en ik een blogje had geschreven terwijl ik aan mijn koffie zat en ik nog even snel andere logjes las want een mens heeft een tweede bak koffie nodig, begon ik met de race tegen de klok.
Ik had dan wel alles gefotografeerd mensen maar de woonkamer leek nog steeds een slagveld want de spullen die ik gefotografeerd had stonden er nog , dwz van alles 1 stuk.
Pff en dat moet ook weg natuurlijk. En snel want ik hou van opgeruimd.
Ik begon met mijn bureau omdat ik soms dingen koop die ik dan zelf ook wil hebben .
En zo ook dit keer de geweldige bureaulampen staan inmiddels te prijken op mijn bureau evenals organiser kastje waar je lekker veel spullen in kwijt kan en de kussens liggen in de bank. 
Daar was ik dus al snel een kleine twee uur druk  met mijn zooi uitsorteren en opruimen.
Toen moesten er nog pakketten worden ingepakt, kadobonnen worden gemaakt (ja die moet je toch een beetje leuk inpakken met een leuk kleinigheidje erbij, tip voor de kadoronde van Cisca; kadobonnen van Ilse :))))))  Nee Wondelgijn jij krijgt geen bon jij krijgt een kadootje), administratie worden gedaan, pakketten naar postkantoor brengen voor 6 uur etc
Enfin toen dat ten einde was moesten we naar onze oude buurvrouw die jarig was om daar net een uurtje te kunnen blijven en toen snel naar Leusden met onze Bettie alwaar zij bevrucht werd met een rietje. De sloerie vond het nog lekker ook. Ik ga er hier verder niet over uitweiden maar ik vond het toch een bizarre vertoning.
En toen moesten de kinderen aan de boterham met een eitje erbij (dat dan weer wel) maar we hadden geen tijd meer om nog te koken want toen was het acht uur 's avonds en ach van een keer boterhammen gaan ze niet dood toch?
Dan denk je nou rustig avondje , nee hoor , G en ik hebben nog tot half 12 gewerkt voor de winkel, genoeg te doen. Toen ploften we ons bed in , en nu zit ik enkele uren later weer aan mijn Mac met mijn kop koffie en begint het weer want ik ben nog lang niet klaar.........
Nu ga ik de tweede kop koffie pakken en de rest even bijlezen.
O en mensen het word geweldig mooi weer , hoogstwaarschijnlijk de laatste echte warme dag dit jaar dus geniet er van !!!

O enne even een bedankje aan Inge ik luister nu al dagen naar Christine K (wide awake) en het is heerlijke muziek ik word er zo heerlijk ontspannen van...