28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

50 jaar


De smurfen bestaan dit jaar 50 jaar. E na 50 jaar krijgen ze eindelijk meer vrouwensmurfen in het dorp. Eerst was er natuurlijk smurfin die met haar hoge hakken, blonde lokken en verfijnd neusje de harten van alle smurfen stal maar tot op heden nog steeds vrijgezel is. Later kwamen daar nog Sasette (roodharige tienersmurfin) en de grijze smurfin bij (een soort van oma). Wat opmerkelijk is dat er ook een baby ronddartelt in smurfenland.....??? Hoe kan dat aangezien de ene vrouw een tiener is , de andere een overjarige smurfin die de overgang allang gepasseerd heeft en een smurfin die vrijgezel is die alleen maar lieflijk lacht naar de smurfen en ze voor haar laat werken?Ik snap het niet. Gelukkig komen er meer vrouwen dit jaar. Ik vraag me wel af of er nog iemand de smurfen leest? 

Wist je dat mensen die in een blauwe kamer rekenen meer rekenfouten maken dan mensen in een gele kamer??

Nou dat is dus echt zo, dat is onderzocht.
Dat kleur belangrijk is en groen rust geeft en rood energie dat weet iedereen wel maar deze wist ik niet, dus verf de kamer van je kids niet blauw als ze vaak wiskunde huiswerk moeten maken op hun kamer want dan maken ze dus meer fouten. Alle kids die niet goed in wiskunde zijn en een blauwe kamer hebben, weten nu ook waarom.
Boekhouders moet je dus ook niet in een blauwe kamer zetten en een ieder die veel moet rekenen niet. Om goed te rekenen moet je dus in een gele kamer zitten.

Weekend


Het is weer weekend.....heerlijk.........ff niks............ff genieten.............ff uitslapen..........ff je klusjes doen waar je doordeweeks geen tijd voor hebt. 

Een weekend gaat alleen veel te snel voorbij. 
Mijn vader zegt altijd dat mensen met een saai beroep, die zich niet happy voelen in hun leven en werk , 2x zo lang leven, die kijken nl vaker op de klok, voor hun gaat de tijd tergend langzaam en kunnen de dagen niet snel genoeg voorbij vliegen, maar juist voor dat soort mensen kruipt de tijd. Wat natuurlijk heel erg oneerlijk is want zij vinden er niets aan en kunnen juist meer genieten van hun tijd wat ze dus niet doen en mensen die genieten daar vliegt dus de tijd.
Zo flauw geregeld weer, ik word daar een beetje boos van, die mensen moeten niet zeuren en zeiken ze hebben nl meer tijd en dat is ook wat waard. 
En anders komen ze die rotklusjes van mij maar opknappen, heb ik meer tijd, ik kan er nl wel van genieten.