28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ideetje??


Er is een stel in Australie die hebben een huis, auto, goed lopende pizzeria.
Wat hebben ze nu gedaan? Een loterij zijn ze begonnen en wat kan je winnen?
Hun leven.
Je kan het huis, auto, meubels en pizzeria winnen, de winnaar.
Ze hebben het zo gedaan dat ze 100.000 loten verkopen en de winnaar krijgt alles wat ze bezitten.
Met het geld van de loterij beginnen ze een heel nieuw leven.

Ik vond het eigenlijk wel een goed idee van die mensen en zeer origineel. Als je toch wat anders wil dan maar meteen de hele handel tegelijk slijten, geen gezeur met verkoop en zo , gewoon pats boem alles ineens kwijt , dik gevulde bankrekening en de wereld door.
Hmmm waarom niet ??

Ze hadden dit idee nadat iemand zijn leven te koop aanbood op ebay, alleen vonden ze dat oneerlijk want alleen mensen met geld konden zo het leven van die persoon kopen en nu kan arm of rijk gewoon kans maken op hun hele bezit.
Ik denk dat de mensen in kwestie gaan genieten met het geld en niets meer gaan doen, en geef ze eens ongelijk??
Er zijn er meer hoor klik hier
Vanochtend belde de kleinste weer, gisteren ook al.
Kind wil echt heel veel meer zakgeld denk ik en belt zodoende steeds maar weer om te zeggen hoeveel ze me mist.
Ze belt want ze heeft een kaart naar ons gestuurd, 2 zelfs en wil weten of ze al zijn aangekomen.
Ja schattig hè zo zijn kinderen, die kunnen niet wachten die willen meteen weten wat je er van vond haha.
Vanochtend was er 1 aangekomen en de ander niet en dat is natuurlijk bizar want ze zijn beide tegelijkertijd gepost. Vreemd , kind snapt het niet, wil dat ik even bij de TNT ga informeren waar die andere is , tuurlijk schat zometeen ga ik naar TNT en eis dat de hele postkamer doorzocht word naar je kaart en als ie daar niet ligt gaan we gewoon naar de centrale postkamer daar waar alle post uit Frankrijk binnenkomt en zoeken we verder en als het moet gaan we naar La Poste in France om verder te zoeken kan ik meteen dat bureautje ophalen wat er inmiddels 2 zijn geworden ja echt waar , de ander in Bretagne , och is maar een klein stukje van  Marseille waar die ander is, die van Lyon is niet meer , ja lang verhaal maar ik heb er nu 2 de een in Marseille en de ander in Bretagne, pfff zelfs ik word moe van mezelf maar leuk dat ze zijn ......

Vandaag ben ik futloos, niet vooruit te branden, pffff wat heb ik het zwaar mensen. Dat is of dat ik geveld ben door de hitte, of de terugslag van gisteren toen ben ik van 8.30 uur tot 24.00 bezig geweest met mijn winkel, of ik heb een griepje onder de leden kan ook ( dan hoop ik dat ie NL praat en geen Mexicaans.)
Ik ga nu maar eens even op de bank liggen want ik moet zo naar TNT .