28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Weduwnaar


Onderzoek heeft uitgewezen :

Als je als vrouw van boven de 40 zijnde verliefd wordt op een weduwnaar weet je dat je altijd op de tweede plaats komt. Als manlief zijn vrouw verloren heeft op het moment dat hun huwelijk nog helemaal goed was dan kan je het helemaal schudden.
Dan zal je nooit en te nimmer echt zijn nummer 1 worden.
Dat is natuurlijk wrang maar hoe zeer je ook je best doet hij zal altijd herinneringen aan haar hebben en denken hoe het had kunnen zijn.
Als je dan ook nog een keer ruzie hebt of niet gezellig bent zal hij met weemoed denken aan hoe leuk, gezellig en schitterend zij was. 
Dit zal hij natuurlijk nooit tegen je zeggen want dat is gewoon not done .
Heeft hij kinderen met haar en niet met jou dan hebben die twee een geschiedenis en iets moois op de wereld gezet samen wat je nooit zal kunnen evenaren en zal hij dit kind als een godsgeschenk zien en het laatste tastbare wat ie van haar heeft. Dus eigenlijk kom je niet op de tweede maar op de derde plek. Tuurlijk is hij verliefd op je en dat is ook echt,  maar toch....
Wie zegt dat hij niet over haar droomt als hij naast jou ligt in het donker? 
Je zal het nooit weten want hij is verliefd op je, houdt van je en zal je nooit willen kwetsen.
Je zal het moeten accepteren , that's life...


Nadat ik heel vele mensen al over deze serie heb horen vertellen of schrijven op hun blog dacht ik dat ik ook maar eens moest gaan kijken.

Dit weekend dus seizoen 1 aangeschaft en gekeken en ik ben verkocht.
Het is een hele leuke serie. Er zijn 5 seizoenen in totaal en in Amerika is hij al gestopt in 2005 jammer genoeg. Maar ik ga de resterende seizoenen bestellen bij Bol want het is echt verslavend en heerlijk voor koude natte winteravonden.
Wat ik op dit moment ook hele leuke series vind is Private Practice en Lipstick Jungle.
Op maandagavond beide en zeker de moeite waard.