28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ben ik weerDaar ben ik weer !!!
Ik had verdorie gewoon sinds gisteravond geen internet .
Ik en geen internet dat is net zoiets als een broodje kaas zonder kaas.
Ik ben gewoon onlosmakelijk verbonden met het net.
Op het net speelt mijn halve leven zich af.
Daar werk ik op , mail ik op , blog ik op, mijn agenda staat erop , mijn boekhouding , mijn halve leven dus.
En hoe kwam dat nou?
Omdat we gisteren een mail kregen van onze provider dat we gehackt zijn of zoiets , de een of andere malloot/bedrijf verzend enorme data vanaf ons adres. Normaal is 3 Gb per dag en nu zaten we op 80 Gb , das heul veul meer .
Dus nieuw wachtwoord en de hele rataplan.
En toen deed boven de computer van zoonlief het niet , en dat schatje (ja het is een schatje hoor normaliter , kuch kuch, ik zou niet anders durven zeggen ;) kuch ) zou zijn internet probleem wel even oplossen , en deed iets in de meterkast waardoor helemaal niemand meer een signaal had .
En we konden het niet vinden wat het nou was, want hij zei dat ie nergens aan had gezeten ( duh)
Enfin vanochtend met een computernerd van onze provider gebeld en nadat ie alle mogelijkheden met ons had doorgenomen en we nog steeds geen internet hadden en toch al een dikke twee uur verder waren inmiddels , kon het volgens hem maar 1 ding zijn.......
Een kabeltje (wat zoonlief dus echt niet eruit had getrokken) zat verkeerd. En dat had hij niet gedaan natuurlijk en ook niet in een ander gaatje weer teruggestoken , kuch kuch......zei hij de avond ervoor immers nog toen we hem er nog specifiek naar gevraagd hadden.

Toen onze ict-er van 14 dan eindelijk uit school kwam hebben we hem even haarfijn uitgelegd dat ie voortaan met zijn klauwen poezelige handjes van onze meterkast moest afblijven en al helemaal van de router en het modem !
Want dit was dus een hele ochtend de je reinste tijdverspilling !
Maar ik ben dus weer online nadat ik sinds gisteravond 10 uur gewoon afkickverschijnselen kreeg en bijkans aan de beademing moest vanochtend.

Verder bedankt iedereen voor alle lieve reacties !!! Mijn blogje was weer in een opwelling geschreven natuurlijk en ik had gewoon eergisteren duidelijk mijn dag niet , alles ging mis, totally opgefokt door de bijna ongesteldheid hormonen en dan krijg je dat hè ? Ik ben een gevoelsmens hahahahahahahaaa . Maar vandaag gaat het stukken beter mensen behalve dat ik dus geen internet had en zo'n 4 liter vocht vasthoudt en we er net achterkomen dat we dan wel internet hebben maar geen tv ..... we gaan weer bellen.