28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Goed idee

Mensenlief het is 19 uur, ik ben doodop, kapot moe, helemaal op, teneergeslagen, leeggezogen, depressief, overspannen, burn out .

En dit is dag 1 en hij is nog niet voorbij hè kan nog van alles gebeuren.
Ik flikker ze allemaal om acht uur in hun nest en o wee degene die dan nog een teen beweegt.
Ik ben ze ZOOOOOOO zat.
Nog 21 dagen te gaan................help 
*roep ik zachtjes want zelfs daar heb ik de puf niet meer voor*
Ik ben voor scholen open in de zomervakantie, of nee , nog beter:  internaten die de kinderen intern nemen in de schoolvakanties, jaaa dat is een goed idee en op zondag mogen we (we zijn niks verplicht tuurlijk) dan op bezoek komen,  een uurtje , langer niet hè want ouders hebben ook recht op vakantie natuurlijk.
Oh en bellen mag alleen op woensdagavond van 19 tot 19.05 en als de voicemail aanstaat mogen ze niet nog een keer proberen,  dat is dan pech voor ze.
En zelf kleren wassen, strijken, misschien meteen een soort van bootcamp ervan maken zodat ze helemaal afgepeigerd worden en leren gehoorzamen en ja zeggen en alles leuk vinden en alles doen wat je zegt... en leren poetsen,  opruimen, koken, een doe het zelf cursus erbij zodat ze voortaan de klusjes in huis kunnen doen.
En iemand die elke 30 seconden hun naam roept heel hard en dit blijft doen en ze achterna loopt als ze naar toilet gaan en maar blijven zeiken en roepen en dan wel zo'n 8 uur achter elkaar of course. Dan nog twee die heel hard huilen en ruzie maken en dan lekker in hun oren staan te blèren zo'n 3-4 uur.
Zodat ze helemaal gek worden en uitgeput en zeer zeer veel hoofdpijn krijgen.
En voelen wat ik de hele dag gevoeld heb...