28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Laatste bevruchtingspoging


Daar gaan we weer:  de laatste zaadtoedracht van onze Bettie en na 4x moet het toch wel gelukt zijn zou je zeggen?
Nou ja we zullen zien want het is net als met mensen het kan net het verkeerde moment zijn geweest of ze raakt gewoon niet makkelijk zwanger,  dat kan allemaal.
In ieder geval is mevrouw behoorlijk humeurig (dat is dan ook net als bij mensen , hè dames? tijdens onze "happy" period zijn we nooit allemaal erg happy)
Mevrouwtje bijt als we haar slip willen aantrekken , dat wil ze niet. de kleur staat haar vast niet aan maar ja er viel niets te kiezen zwart was het en meer niet, en dat kleurt haar niet dus ik begrijp haar wel, geen kantje niks, geen Marlies Dekkers, Marie Jo
En ze ligt maar te liggen de hele dag, de puf is er uit, ze is depressief, slechtgehumeurd en haar frutje is een dikke opgezwollen pruim (daar zou ik ook slechtgehumeurd van worden, dat hebben vrouwen dus weer niet gelukkig, dat de boel opzwelt, dit even ter info voor de heren).

Morgen vertrekt mijn jongste op kamp, 2 dagen, met de fiets. En  sinds vrijdag is ze me al aan het aansporen of ik haar tas ga inpakken...wat dus eindelijk vandaag gaat gebeuren. Dan vertrekt dinsdag G's jongste  en woensdag de middelste.... Kan dat niet allemaal tegelijk denk ik dan,  dat is wat overzichtelijker hier in huis. (ik weet heus wel waarom ze dat zo doen en dat dan juist overzichtelijker is voor de school maar hier even niet)
Enfin dat wordt weer leuk , krijg vast weer een doodmoe kind terug die dan lekker vroeg naar bed kan woensdag.  

O enne hadden jullie Gooische vrouwen gezien? Zou die kleine Morero verzopen zijn in  de badkuip? Gruwelijk .
Elvis is zojuist in bad geweest, hij vond het niet echt leuk maar ook niet echt erg, hij ruikt weer heerlijk...het was zijn eerste badje...schattig toch?
Zo nu ga ik hier even de schoenen/tassen kasten van de kinderen inspecteren die ze hebben moeten schoonmaken vanochtend van mij kilo's papier,  sokken (weten we ook waar die allemaal gebleven waren ) en zooi , en dan gaan ze naar Walibi de oudsten ...
Herr Inspector komt eraan...