28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tuitlip-pruilmond
Ik vraag me steeds af waarom die jonge meiden van tegenwoordig allemaal een pruillip maken als ze op de foto gaan.

Het valt me op op Hyves vnl als ik de foto's zie van vriendinnen van mijn dochters of zoon en bij mijn eigen dochters dat ze het liefst op elke foto een pruillip tevoorschijn toveren is dit een trend?
Is dat hip? Iben ???
Komt dit door onze Nederlandse "trots" Marijke Helwegen die altijd en eeuwig staat te verkondigen waar je maar wil: "Borstjes vooruit , lipjes getuit."????
Of door Angelina Jolie die van nature zulke lippen heeft of misschien door de wulpse Paris Hilton die ook altijd graag een pruillipje trekt als ze fotografen ziet?


Ik begin me serieus zorgen te maken als ook de peuters al beginnen met het pruillipje:


Tom FordIk ben al 2 jaar erg verslaafd aan mijn Tom Ford zonnebril.
Dus toen dat kutkind jochie laatst mij liet vallen omdat ie het goede idee had om zijn skateboard onder mijn voorwiel te duwen vond ik die kapotte broek en beschadigde fiets niet zo erg als mijn bril die van mijn hoofd swiepte en lekker op zijn kop (glazen eerst) over de straat schuurde.
Toen kon ik dat kutkind jochie wel vermoorden op dat moment, wat ik niet gedaan heb want ik weet mij te beheersen en ben goed opgevoed door mijn ouders en weet dus dat een fikse draai om de oren nog net kan maar moorden net een brug te ver is. ;)
Maar het kutkind jochie heeft ouders en die ouders hadden een verzekering dus kon ik daar mijn factuur naartoe sturen .
Die had ik niet maar goed een goede brillenzaak heeft een computer en kon zo de twee jaar oude factuur uitdraaien. Ik heb toen meteen een zelfde besteld want dit is toch mijn grote favoriet.
Ik heb nog meer zonnebrillen  , een Prada, een Hema, een Dior, een Ralph Lauren  en een Intertoys  ja die verkopen ook zonnebrillen maar de Tom Ford is echt mijn favoriet.
Zo gezegd zo gedaan dus, nu heb ik twee identieke zonnebrillen, een nieuwe (links) en een met krassen (rechts). Achter de 2 echte ligt de nepper, die van Intertoys die ik nooit opdoe want waarom zou je een slecht zittende nepper opdoen als je een mooie echte hebt
Ja dan ga je die met krassen toch weggooien?? 
Nee zo werkt dat niet bij mij, die met krassen doe ik dan gewoon op als ik hier buiten aan het schilderen ben dan is het ook niet zo erg als er verfspatten opkomen.
Vandaag kreeg ik hem dus per post opgestuurd, wat een vertrouwen, niet betaald en toch opsturen, vanuit Valkenswaard , helemaal happy ben ik met mijn krasloze exemplaar en blij met Tom dat hij dit model nog steeds in de collectie heeft de Whitney.
Oeps


Ik had het druk vanochtend nou ja eigenlijk had ik tijd zat maar kreeg ik het druk omdat ik eerst weer als een verslaafde de blogs van de vrouwen aan het lezen was en dus te weinig tijd had op het laatst .
Ik moest om half 11 in Baarn zijn voor een afspraak.
Om half 9 uur ging ik in bad op mijn gemakkie na een kop of drie koffie en de krant, half 10 was ik klaar, schuif achter internet en lees,  om ineens om 9.50 uur tot de ontdekking te komen dat ik nu echt die auto in moet.
Meteen gaat de telefoon , vriendinnetje van Nyah belt of mijn dochter kan komen spelen.
ja dat moet ze zelf weten , ik zou haar meenemen naar Baarn (school is vrij vandaag, handig) maar als ze wil spelen mag ook, dus krijg ik de papa van vriendinnetje aan de telefoon waar ik dus even mee kortsluit dat ik mijn dochter nu kom brengen want ik moet naar Baarn.
Terwijl ik aan de foon zit met de papa wijst mijn lief naar zijn horloge en dat ik nu mijn kont naar buiten moet duwen dat we anders te laat komen.
Ik zoek snel tas, mobiel, zonnebril en sleutels bij elkaar en al telefonerend en gehaast loop ik dus snel naar buiten waar lief al in de auto zit en ongeduldig is.
Snel we gaan , brengen dochterlief naar het vriendinnetje en sjeesen naar Baarn waar we in een giga file terecht komen want er is een ongeluk gebeurt op de A28 bij Leusden.
Ik bel snel naar de afspraak dat we in de file staan en dus wat verlaat zijn en niet natuurlijk dat dat komt omdat ik blogverslaafd ben, nee dat zeg ik niet , zo dom ben ik nou ook weer niet om vervolgens op te hangen en naar beneden te kijken .............

en te zien dat ik mijn  Uggs pantoffels nog aan mijn voeten heb. en niet die kekke sandaaltjes die ik nog speciaal had klaargezet bij de deur

Het is 24 graden buiten, ik loop er zomers bij , helemaal mijn haar in de plooi en vol in de make'up met ..........Uggs pantoffels.........HELP en geen tijd om even terug te rijden dus want onze afspraak had nog een andere afspraak na ons

Gevalletje mag ik even door de grond zakken....Met vriendinnetje J tevens buurmeisje, die twee hebben het heel gezellig met elkaar.