28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

UltimoVandaag een geweldige dag, ten eerste hebben we met de wereldkampioen surfen een gezellige borrel gehad. Meteen voor de jongens maar een aantal posters met handtekening gevraagd en gekregen. Bali is een paradijs schijnbaar voor surfers maar er zijn natuurlijk nog betere oorden en tja deze Australier heeft de wereld gezien en het beste beroep ter wereld voor een jonge vent die de wereld wil zien. Mick Fanning (zie actiefoto van hem) heet ie en hij is met zijn surf dudes/mades/buddy's Nick Rozsa (USA) ,Rob Machado (Australie) , Ben Bourgeois (USA) en Jay Bottle Thomson ( Australie) heerlijk hier voor een paar dagen surf en promotie.
Leuke vlotte vent en niet verlegen maar een echte beroemdheid met bodyguards en al, geweldig aangezien wij niet wisten wie hij was tot vandaag.
Verder heeft G mijn haar geknipt, zo'n 10 cm eraf, ik was het zat, te lang, te warm hier en dacht eraf!!! Hij heeft het gedaan maar niet meer dan 10 cm en ik voel me opgelucht!
We zijn naar Ubud geweest het centrum voor de kunst en het zilver.
En voor te eten zijn we na een tip van de zus van M in Ultimo gaan eten een Italiaans restaurant in Seminyak, echt een geweldig iets en zooooo goedkoop ! Maar de sfeer, het eten, en de inrichting zijn helemaal goed en strak, en sjiek, en zo westers, clean en design , we loved it!!! Dat doet een mens goed na een paar dagen Balinees eten .
We love Italian food!!
Ja sorry hoor, maar I talk the hole day english dus dan kan ik er af en toe niet opkomen in het Nederlands, hahahahaha, nee hoor! Ben in een dolle bui want ook hier M kan je gewoon de Classico krijgen , Italiaanse witte wijn die we dankzij M en P hebben leren kennen en nu een soort van verslaafd aan zijn, nog 2 weken dan ga ik afkicken natuurlijk. Hik oeps....
Nou luitjes tot binnenkort maar weer bye bye.
;)