28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

In dubio


Ik roep al weken dat ik dit jaar geen kerstkaarten stuur.

Waarom?
Omdat ik er eigenlijk gewoon geen zin in heb, te lui voor ben om weeeeeer 80 enveloppen te schrijven en dan binnenin de kaart vaak nog een persoonlijke boodschap voor iedereen, ik ben daar dagen mee bezig. Ik heb het ook gewoon druk met alles regelen voor ons nieuwe huis natuurlijk. 
Kijk, ik kan ook zeggen dat ik vanwege de kredietcrisis geld wil besparen en dat ik dat geld liever aan een goed doel geef bv de voedselbank, alhoewel die net meer dan 2 miljoen gekregen hebben dankzij Rene en Natasja Froger dus misschien moet ik dan maar een ander goed doel uitzoeken.
Goede doelen zat daar ligt het niet aan.
Maar dat is allemaal niet zo,  ik heb er gewoon geen zin in.
Moet ik  op zoek naar leuke kaarten want om nu nog creabea te gaan doen is een beetje kort dag, postzegels halen , alles schrijven, nadenken over die persoonlijke dingen etc etc.
Andere jaren deed ik dit al 3 maanden van te voren , zat ik lekker in de zon kerstkaarten te schrijven. 
Alleen weet je in december niet meer wat je toen schreef en is het erg pijnlijk om iemand die zijn vader net een week voor kerst heeft verloren een kaart te sturen met de tekst: Wat heb jij een geweldig jaar achter de rug, je zult wel blij en voldaan zijn, ik wens je net zo'n voortreffelijk jaar in 200? met je hele familie. Fijne kerstdagen met je ouders!
Dus ik heb wel geleerd dat je dit gewoon niet 3 maanden vooruit kan gaan schrijven.
Verder heb ik ook wel eens dat ik dan een kaart krijg van iemand en dan niet weet of ik diegene ook een kaart heb gestuurd, dus sindsdien maak ik ook meteen een lijst van namen van diegene die ik een kaart heb gestuurd.
Enfin het is een hele organisatie bijna,  die kerstkaarten.
Dus roep ik al weken : Ik stuur dit jaar geen kerstkaarten!
Maar ik heb nu al de eerste stapel gekregen kaarten hier op tafel liggen en dan denk ik toch van "Goh zal ik een kaartje sturen?" " Het is wel leuk om kaarten te krijgen toch?" " Ze doen immers ook moeite om mij een kaartje te sturen... Zal ik wel? Zal ik niet?" " Zijn ze beledigd als ik er geen stuur?" " Vind ik het erg als ze beledigd zijn?"  Pfff,  ik ben er nog niet aan uit.
Mensen jullie zien het wel, wel een kaart of geen kaart ik ben er nog niet uit, ik wens jullie toch allemaal hele fijne kerstdagen en meen het ook en jullie zijn het allemaal hartstikke waard een kaart te krijgen en ik wil niemand voor het hoofd stoten maar ben druk en moe en heb gewoon geen zin in al dat geschrijf en dat ligt alleen aan mij , aan mij alleen en aan niemand anders!!!!
Nou als er nu nog iemand boos is dat ie geen kaart krijgt.....In welke grot zat ik de laatste tijd dat ik dit gemist heb??
Lekker ding , uh nummer ;)