28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Leeuwenkooi

Grrrrr

Ik had in juni , BEGIN juni,  een puppyren besteld. ja,  nog voordat Elvis kwam , een beetje meid is op haar toekomst voorbereid immers
Het is een soort van leeuwenkooi voor in huis waar je dan je pup kan inzetten en je even niet hoeft op te letten en de pup rust heeft zodat hij/zij even kan dutten zonder een adhd franse bulldog (Bettie) achter zijn gat aan te hebben.
Meteen betaald ook nog en de betreffende website wiens naam ik niet zal noemen hier maar als je hem wil weten kan je hier even klikken KLIK beloofde binnen 2 dagen de ren af te leveren.
Ik wacht, wacht, wacht...
Na een week geen ren, oké kan, ik wacht een week langer, nog steeds geen ren.
Dan maar eens een mailtje sturen : waar blijft de ren????
Geen antwoord.
Tweede mail gestuurd.
Nog steeds geen antwoord.
Dan maar eens bellen.
Dagen achter elkaar geprobeerd, echt geloof me , het is makkelijker om Maxima aan de lijn te krijgen dan desbetreffende webwinkel wiens naam ik niet zal noemen maar mocht je het toch willen weten klik hier even: KLIK.
Enfin,  daar had ik na enkele dagen proberen eindelijk iemand aan de lijn.
Nee, die was niet op voorraad maar in bestelling en volgende week is ie er mevrouw en word ie meteen opgestuurd.
Waarom hebben jullie dat dan niet even laten weten?
Nou ja,  dat was allemaal niet zo belangrijk volgens hem , het kwam er toch aan?
Oké,  dus ik wacht weer en weer en weer....maar er kwam helemaal niks aan , nada, noppes.
Weer gemaild, gebeld....
Pfff geen respons.
Mijn lief die is dan in staat naar R'dam te rijden maar besloot toch maar gewoon de organisatie waar ze bij aangesloten zijn een klacht te sturen eergisteren.
Die reageerden meteen.
Een halve dag later de winkel ook.
Er was een wonder gebeurt: de ren was er. En echt niet omdat we een klacht hadden ingediend, nee hoor,  toevalligerwijs kwam de ren NET DIE dag binnen. En dat we nooit antwoord hadden gehad op onze mailtjes daar snapte niemand iets van..DUH...
EN wonder boven wonder is ie nog bezorgd ook.
Et voila: het nieuwe verblijf van onze Elvis. 
Ja, ik weet het,  een beetje oversized voor zo'n klein hondje (met een groot ego)  maar het beest heeft ruimte nodig. En er zit een deur in die dus overdag lekker openstaat en 's nachts dicht. Ideaal dus .
Ik wil er alleen nog een leuk fauteuiltje voor vinden, iets in de design sfeer met een koeienprintje , leuk kek dingetje, maar ja waar vind je zoiets?? (proest)

Zoek de hond: hij ligt er echt..