28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Enkele uren later...

De dame en ik hebben het uitgepraat, zij heeft haar verontschuldigingen aangeboden , ik heb ze geaccepteerd.
Ze had haar dag niet en ach dat begrijp ik wel , ik heb mijn dag zo vaak niet .
Zand erover.....


Ik hou niet van gezeik en spanningen....


TSSSSSS

Nou ja zeg .
Ik ben echt flabbergasted over hoe sommige vrouwen kunnen zijn.

Een collega/concurrent noem het hoe je wilt, met een eigen site in woonaccessoires, die plaatst foto's van mij, door mij gemaakt, op haar site .
Daar word ik op gewezen door een klant en dus mail ik haar netjes dat ze mijn foto's zonder mijn toestemming gekopieerd heeft en dat er op mijn site nog wel bij staat dat dit niet mag , dat ik het netjes zou vinden van haar als ze het de volgende keer wil vragen. Grtjs Ilse eronder.

Daarop krijg ik me toch een mail terug : het volgende staat er , niks geen hallo, niks geen groetjes alleen de volgende zin:

Goh, moet je inspiratie opdoen op mijn site!!!!!!!!!!!!!


Nou ja zeg ik geloof het gewoon niet wat ik lees echt ik vind het gewoon belachelijk , wie kopieert er nu van wie zeg? 


Ik mail terug: 
Nee ik werd er gewoon op gewezen door anderen .
Maar goed wist niet dat je zo agressief was  en zo lichtgeraakt ,  jammer weer.


Zij mailt:

           Jij begint... 

Ik mail:

nou ik denk dat jij begint met mijn foto's op mijn site te kopieeren dus wie zit er nou inspiratie bij wie op te doen?
ik kende je site niet eens tot iemand me het vertelde dat mijn foto er gewoon op stond.
dus jij doet iets wat niet kan en als ik daar vervolgens op een nette manier iets van zeg (wat mijn goed recht is want ik denk niet dat jij zou willen dat mensen van jou dingen overnemen) dan krijg ik een veeg uit de pan van jou.
Maar goed jij begrijpt het niet helemaal geloof ik. Ik verwachtte een sorry  of zo maar zeker dit niet. 
jammer dat het zo moet.
Dit zegt gelukkig meer over jou dan over mij...
Trouwens ipv ergens anders over te beginnen: geef eens antwoord op de vraag waarom je mijn foto op je site hebt staan?


Zij mailt:


Sorry maar kwam jij niet net kijken op Internet...en meteen zo arrogant..
Ik draai al wat jaartjes langer mee dan jou juffie,...dus je hoeft mij er niet op wijzen hoe 't is...kom in de real internetworld!!!!
Ben al zo vaak gekopieerd etc, dus hou eventjes op om mij terecht te zetten en kom nou niet met iemand anders kwam er mee..dat gaat er echt niet in bij mij!

Ik kan ook zeggen dat jij alle merken van mij kopieerd, ik was daar ook allemaal eerder mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik mail dus: 


Nog steeds geen antwoord op mijn vraag waarom jij mijn foto op je site hebt staan??????? Geef eens een antwoord ipv zo agressief te doen.
Of heb je geen antwoord behalve dan dat je mij aan het kopiëren bent?
jee wat ben jij een gezellig mens en net kijken? je bent duidelijk niet goed geïnformeerd .
Ik wens je veel succes.

Dit is toch verdorie de omgekeerde wereld mensen.
Men aapt je na , kopieert je foto's en als je er wat van zegt word je aangevallen...en erger nog:  je krijgt ook nog never nooit niet antwoord op je vraag.
Gezellige dame is dat zeg.
Leuk zo vrouwelijke collega's onder elkaar....
Ik begrijp het gewoon niet , echt niet, ben ik nou zo naïef of zo dom of wat is dat nou? Ik dacht echt nou die mailt gewoon : sorry was een vergissing of zo of ik wist het niet....(dat zou ik hebben gedaan namelijk)
Nee hoor,  gewoon meteen in de aanval. Ik ben de stoute in het verhaal, de arrogante, juffie ben ik.
Nou ja echt ik snap het echt niet hoe iemand zo kan zijn.
Ik vind het weer een zo'n grote teleurstelling . Dit is net zo'n gevalletje van op straat zinloos geweld, o wee als je wat zegt tegen mensen , ze kunnen zomaar mega agressief worden.
Waarom ?


Ik ga weer even klagen, dus wie hier geen zin in heeft moet maar niet verder lezen:

Ik lees alleen maar verhalen van opa's en oma's die de kleinkinderen een weekendje zijn komen halen, die oppassen en die leuke dingen doen met de kleinkinderen , met andere woorden:
opa's en oma's die de ouders even ontlasten.

Die wil ik ook.
Zo,  het is gezegd.
Ik wil ook een opa en oma die de kinderen gewoon eens een weekendje halen , die een avond komen oppassen en ons de deur uit sturen, die de kinderen een dag meenemen.
Ja,  die wil ik.

Die hebben we namelijk niet want mijn ouders wonen in Limburg en zijn ook gewoon geen opa en oma die dat soort dingen doen, mijn ouders zijn druk en hebben daar geen tijd voor en nooit gehad. En de moeder van G (zijn vader is helaas overleden) die woont in Neede , ook niet echt naast de deur en dat is ook een drukke actieve oma  die daar geen tijd voor heeft.

Dus wij zijn opa en oma loos in de zin van een betrokken opa en oma die eens willen inspringen die in dezelfde stad wonen en eens een pan eten brengen.
En daar baal ik van en nog meer als ik het bij anderen lees, oma's die naast het oppassen ook nog appeltaarten bakken, een wasmand wegstrijken, je werk uit handen nemen, je kinderen een weekend ontvoeren. En dat allemaal doen uit liefde, zonder er iets voor terug te willen, gewoon omdat ze het graag doen , zonder dat je je schuldig hoeft te voelen. Mijn god mensen wat een luxe,  beseffen ze dat wel denk ik dan?

Je weet namelijk meestal pas wat je hebt als je het niet (meer) hebt.


Men ik heb knallende hoofdpijn (zo werd ik wakker) en toen ik op de wekker keek besefte ik ook meteen dat het maandag is.
Bah maandag.
Het weekend was relaxed. Vrijdag werden de kids opgehaald en toen zijn we er mee begonnen.
En zaterdag zijn we naar de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur  Friese Paarden geweest want mijn zusje deed mee en ze werd 4e en dat was echt mooi om te zien.
Ten eerste zijn die paarden geweldig mooi en mijn zusje die was helemaal in tenue , prachtig gewoon.
En toen gingen we eenmaal thuis ook gewoon er mee door.
En zondag  hebben we het de hele dag gedaan , wat vragen jullie je nu af, nou helemaal NIETS.
We hebben helemaal NIETS gedaan het hele weekend.
Een beetje films gekeken, heel veel geslapen, in bed en op de bank zomaar in de middag, veel in het zonnetje gezeten en alleen het hoognodige.
Resultaat gisteravond: keuken die eruitzag of er 10 pubers in huis waren geweest , ja echt, maar dit keer waren we het zelf dus dat hebben we wel even opgeruimd tuurlijk voor het grut thuis kwam.
We waren zeer relaxed bezig geweest. Het was nodig, even een weekend gewoon helemaal niks doen , lekker aan fröbelen .
En nu is het maandag, pfff, ik snap er niks van, ik werd wakker met een knallende hoofdpijn (na een zo'n ontspannen weekend), schonk de yoghurt in mijn koffiebeker en de koffie gewoon regelrecht op het aanrecht want was de hele beker er vergeten onder te zetten.
Maar goed het is goedgekomen , ik zit nu met koffie en yoghurt achter de pc me af te vragen waarom ik niet gewoon die bank inplof met een stevige brufen en er een film in knal.
Nou omdat ik ten eerste geen film heb (en de videotheek om 13 uur pas open gaat) en ten tweede en die is niet geheel onbelangrijk: moet ik werken.
Dit weekend hebben we 2 films gehuurd: Marley & Me en nog eentje waar ik de laatste helft niet meer van gezien heb  want als er buitenaardsgedoe in voorkomt haak ik af en val ik meestal in slaap.
Ik hou niet van buitenaardsgedoe, doe maar normaal , al die flauwekul.  Marley & Me gaat over een hond, een labrador, een gekke hond die niet luistert , op zich is het geen hoogdravende film hoor maar ik heb me toch een partij zitten janken op het einde....
Verder benik in 3 boeken begonnen, Maagdelijk Blauw, wat ik even heb weggelegd omdat het even TE was voor mij, Een nieuwe wereld van Eckhart Tolle, wat ik ook even aan de kant heb gelegd want ik snap het niet, en nog een boek waarvan ik even de titel niet weet waar ik maar 1 bladzijde van gelezen heb want toen viel ik in slaap.
Gaat lekker met mij en de boeken op het moment...wel heb ik heel veel tijdschriften gelezen.
De wensballon is er nog , die moet nog worden opgelaten maar we vonden het toch eigenlijk wel leuker om dit met de kids te doen...dus deze week ...