28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com


 1. Mijn nichtje haar haren een keer geverfd, folie eromheen gedaan en ineens kwam er rook vanaf, ze vond het zo warm worden, ik zei nog:" Nee joh, dat kan niet" totdat ik de rook zag en haar haren helemaal verschroeid waren en aan elkaar plakten....oh het was zo erg maar ik geloof dat ze het me wel vergeven heeft. (toch C??)
 2. Mijn 3 kinderen op de wereld gezet is denk ik de grootste prestatie die ik ooit geleverd heb, niets kan dit evenaren
 3. Foute mannen, hoe crimineler ze er uit zagen hoe leuker ik ze vond. (van mijn 20e tot mijn 24e zo ongeveer, toen had ik het wel gezien)
 4. Roken,  van mijn 14e tot mijn 34e, oei 20 jaar dus, errug.
 5. Mijn zusje op haar 11e mijn pumps aangetrokken (ik was 16) , make'up opgesmeerd en meegenomen naar de disco, ik moest babysitten en had daar geen trek in, wilde stappen en mijn zusje wilde alleen maar mee als ze mijn pumps aan mocht. Mijn ouders hebben het nooit geweten pas een paar jaar geleden hebben we het opgebiecht.
 6. Megaverliefd geweest op Ricardo een hele goede vriend van me in de tijd dat ik in Parijs woonde , hij was homo maar ik hoopte steeds dat ik hem wel kon bekeren hahaa.
 7. Sigaretten van mijn ma gestolen uit de kast en dan in de winkel pakje ruilen voor mijn eigen merk.
 8. Op mijn 39e een tongpiercing laten zetten , 2 maanden ingehad waarvan 2 weken niet in staat normaal te praten. (in de trend van je moet alles een keer geprobeerd hebben in je leven..)
 9. Diezelfde dag schandalig dronken geweest omdat mijn tongpiercing pijn deed en ik die verdoofde met Baileys. (2 flessen in een paar uur)
 10. Gloednieuwe auto die ik van mijn vader had gekregen op mijn 21e , 3 dagen plezier van gehad en total loss gereden in Parijs met precies 600 km op de teller.
 11. Een hamster met kooi gekocht van mijn zakgeld op mijn 10e,  die ik regelrecht weer terug moest brengen naar de winkel van mijn moeder.
 12. Toen de buurman kwam vragen  of de schildpad die in zijn tuin liep van ons was gezegd dat we geen schildpad hadden omdat ik dat beest zo zat was en blij was dat ie weg was.
 13. Van mijn 10e tot mijn 12e met vriendin Petra elke avond als we de honden gingen uitlaten belletje trekken en dan vaak met een natte broek thuiskomen van het lachen.
 14. Met de scooter van een vriend in Parijs een keer een vol terras binnen gereden, tafels overhoop, mensen op de grond, glazen omver, plantenbakken naar de filistijnen   heel erg genant.
 15. Wezen kamperen in Vlieland, groot succes,  lees hier en hier en hier
 16. In een heel kleine hotelkamer met G (we kenden elkaar net 6 maanden) heel erg ziek geworden en in die heel kleine kamer met een nog kleinere badkamer op de wc hevig aan de diaree ook nog ongelooflijk moeten overgeven in een pan van het restaurant die hij in allerhaast had gehaald die veel te klein bleek en de muren van de badkamer net zo vol zaten als de pan, nou ik kon wel door de grond zakken! Zeer zeer gênant moment. 
 17. Op mijn 14e maakte A het uit en ik was zooooo verdrietig, lag op bed te huilen en mijn ma vroeg: wat is er, ben je zwanger? Ik was volledig in 2e shock die dag (1e was dat hij het uitmaakte natuurlijk) want ik had nog niet eens getongzoend. Toen ik vertelde dat hij het uit had gemaakt haalde ze haar schouders op en zei "is dat alles? dacht dat je zwanger was, geen hand vol maar een land vol."en liep weg.  3e shock.
 18. Heel veel contact met mijn nicht gehad toen ze ziek was en blij achteraf dat dat zo geweest is want behalve het intense verdriet dat ze gestorven is was het ook gewoon fijn dat we elkaar nog zo goed hebben leren kennen, denk nog vaak aan haar.
 19. Altijd schoenen een maat groter kopen dan ik heb dan hoef ik ze a niet in te lopen en b heb ik dan nooit last van mijn voeten want die zijn nogal gevoelig
 20. Na de geboorte van Kyla moest ik een nacht in ziekenhuis blijven en aangezien er meerdere vrouwen op een kamer lagen , lagen de baby's apart voor de nacht, ik heb toen hele nacht niet geslapen maar voor het raam gestaan bang dat ze mijn baby zouden verwisselen of meenemen, doodmoe kwam ik thuis de volgende dag.
 21. Toen ik geopereerd moest worden huilend aan de anesthesist verteld dat ik kinderen had en dat ie echt moest zorgen dat ik weer wakker werd, heel dramatisch allemaal, ik ben gewoon een schijtluis. HIj beloofde me een retourtje en geen enkele reis... Achteraf gezien een heel erg gênante vertoning. 
 22. Aangehouden door de politie omdat ik geen gordel om had en toen tegen de beste man gezegd dat dat niet kon omdat ik net een borstoperatie achter de rug had en nog vreselijk pijn aan mijn borsten had, wat de man geloofde en me zonder bon liet wegrijden, ik was zelf verbaasd over mijn eigen leugen.
 23. Een keer aangifte gedaan van diefstal van mijn auto in Parijs op een ochtend, bij de politie geweest, verzekering gebeld om me in de namiddag ineens te herinneren dat ik hem die dag van te voren in een andere straat had geparkeerd.
 24. G en ik in Barcelona, weekend van ons leven was dat, hele gekke dingen gedaan dat weekend, kan er nog van genieten als ik er aan denk, top was het.
 25. Deze lijst maken en tot de ontdekking komen dat ik nog wel 25 dingen had kunnen opschrijven .
Ik zag een lijst als deze bij T op de blog en vond het wel leuk dus heb  ik mijn eigen lijst gemaakt, ben zeer benieuwd naar de lijst van jullie .... kom maar op.

Mijn jeugdhelden , oh wat was het toch leuk zeg.
Lekker weer die kerstliedjes...nu nog wat sneeuw .