28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ophef


Er is veel ophef in Afghanistan over de anti Koran film van Geert Wilders. Nederlandse vlaggen worden verbrand en de haat tegen Nederland is groot. Niemand heeft nog een film gezien en de ellende begint al. Wanneer komt die film uit en komt ie überhaupt nog? 

Volgens mij weet niemand het..... wat we wel weten is dat Geert nogal wat shit aan het veroorzaken is met zijn nog niet uitgekomen film. 
De regering legt grote druk op hem maar Wilders stopt niet met zijn film en kan ook  niet meer terug eigenlijk want dan is hij niet meer geloofwaardig tov zijn aanhangers.
„Wilders kan niet meer terug. Dat zou politieke zelfmoord betekenen,” zegt politiek strateeg Jacques Monasch. „Zijn aanhangers zouden dat niet begrijpen. Zij waarderen hem om zijn ferme standpunten. Als Wilders besluit de film niet uit te zenden, capituleert hij in hun ogen voor het Haagse establishment.”
Wat gebeurt er als die film uitkomt?
Zijn we dan nog veilig in Nederland? Mag je iemand verbieden zo'n film uit te brengen of is dat schending van vrijheid van meningsuiting ? Tot waar is vrijheid van meningsuiting nog acceptabel, mag het ten koste van alles gaan?? Moeten er eerst slachtoffers vallen voordat men zegt dat dit niet kan?