28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Kamer/Suite


Vandaag dan eindelijk het moment supreme: de wisseling van kamer.
De eerste nacht kregen we om de gemoederen te sussen een geweldige kamer maar de dag erna kregen we onze definitieve kamer.
Superior room heette die, nou niets superior aan hoor een stank van vocht en nog iets ondefinieerbaars (lag er soms een lijk onder het bed?? Ik durfde niet te kijken)
Verder was het bed een plank, het meubilair niet om naar huis te schrijven, de badkamer een nachtmerrie en het gebouw zo gehorig als wat. Stond de buurman te plassen konden wij er van mee genieten en... hij heeft zo ook van heel wat dingen van ons kunnen meegenieten, waar ik hier niet verder op in ga, ik zie de man toch nooit meer dus mij kan het niet schelen en jullie komen het dus ook nooit te weten. (gelukkig)
Maar goed daar gingen we dan, een mannetje met kar en bagage ging ons voor, en de manager had al gezegd dat ie ons gematst had ivm alle sores die we gehad hebben.
We zitten in een prachtige tuin in een zeer grote suite met prachtige badkamer, bad, douche zo groot daar kan je met 6 man in als je wil (wat we niet willen maar goed het kan, altijd fijn)
Bed is GROOT echt heel groot, alles erop en eraan. We behoren nu tot de Garden Club wat inhoudt dat je de hele dag gratis non alcoholische dranken kan nuttigen, gratis je was kan laten doen, van 17 tot 19 uur Happy Hour hebt met hapjes, cocktails en andere versnaperingen, gratis internetten, en dit alles in een prachtig Club gebouw met heerlijke loungebanken.
Eindelijk gerechtigheid zeg maar. ;)

We hebben hier ook al 2 bruiloften gezien , het is natuurlijk super romantisch om hier in de zon onder de palmbomen op het strand te trouwen en dat doen er dus ook geregeld. Deze beide keren waren het Australiers die met alle vrienden en familie hier naartoe gevlogen waren voor een paar dagen bruiloft op Bali, heel leuk om te zien.

Morgen gaan we weer een hele dag met chauffeur op stap om het eiland nog meer te verkennen.