28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

PA


Ik word zo moe van stomme nutteloze (in mijn ogen dan) dingen die een mens moet doen op een dag.

Een voorbeeld: Ik stuur de orthodontie rekeningen naar CZ, die ze mij weer terugstuurt en zegt dat men de originele wil en geen kopieën .
Ik bel CZ en zeg dat zijn geen kopieën dat zijn originele facturen. (zijn het ook)
Neeeeheeeee zegt die mevrouw dat waren kopieën.
Zucht.
Nu kan ik me daar druk om gaan maken en er tegenin gaan maar de ervaring leert dat dit geen zin heeft bij dit soort instanties en dus ga ik op mijn fiets naar de orthodontist vraag daar 2 nieuwe facturen, die ze uitdraaien uit de computer en dus door hun stomme printer geprint worden en heb ik dus 2 identieke exemplaren in mijn handen als die 2 die ze me hebben terug gestuurd.
De secretaresse van de ortho zegt : Ik snap het niet dit zijn toch de originelen...
Ja zeg ik maar niet volgens het CZ en laat haar de brief lezen.
Ze lacht en zegt okeeehee en deze dan, gaan ze die wel accepteren?
Ik weet het niet, zeg ik, we zullen zien.
Ik duw ze in de envelop en stuur ze op voor de 2e keer precies dezelfde facturen, ben benieuwd of ze nu ook terug komen.
Kijk hier word ik dus moe van,  het is tijdverspilling en totaal dom nutteloos bezig zijn maar je moet wil je je geld terug krijgen, helaas.
En zo zij er meerdere dingen op een dag die je doet maar totaal overbodig zijn en alleen maar energie en tijd kosten, terwijl het zo simpel kan zijn.
Ik wil een PA (personal assistent) dat is zo'n vrouwtje of mannetje die je al die rotklusjes laat doen waar je zelf geen zin in hebt en die totaal overbodig nutteloos zijn en energie kosten.
Die kan je dan ook meteen;  hij/zij is er toch,  je plee laten schrobben, was laten doen, eten laten maken en naar de stomerij sturen. Tegelijkertijd wil je niet dat die persoon in de weg loopt want je wil ook privacy natuurlijk, hij/zij moet geruisloos zijn. En degene moet slim zijn en pienter en aan een half woord genoeg hebben want als je alles eerst 2-3 keer uit moet leggen dan heb je het net zo snel zelf gedaan, hij/zij moet aanvoelen wat je wil en doet het eigenlijk al voordat jij het bedacht hebt. 
Ben jij zo iemand bel me.....