28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik keek de wereld draait door vanavond en Theo Maassen was de gastheer . WAT EEN OETLUL. WAT EEN KUTVENT. WAT EEN EIKEL. Waarom?

Patricia Paay was gast want morgen komt de Playboy uit met haar reportage, en meneer Theo Maassen vond het niks wat zijn goed recht is natuurlijk maar hoe grof en onbeschoft die man tekeer ging tegen Patricia , echt BELACHELIJK gewoon, gefrustreerd kwalletje is het , met een ieniemienie pookje denk ik, of impotent, of andere rare dingen waardoor hij zo ongelooflijk grof en frustie uit de hoek moet komen .
Jee wat een uitspraken .
En CHAPEAU voor Patricia hoor die overeind bleef en aan wiens gezicht NIETS te zien was, ze bleef maar glimlachen. CHAPEAU nogmaals want ik zou die kerel echt de nek hebben omgedraaid of verrot hebben gescholden of een liter pils naar zijn kop hebben gesmeten.
Heb je het niet gezien? uitzending gemist kan je het vast terugkijken.
Theo je bent een KWAL , een SNEULAP, een ZIELEPOOT.
Enne Patricia of ze nou wel of niet allerlei dingen heeft laten doen , who cares, ik mag hopen dat ik er op mijn 60e nog zo uitzie, meiden van 25 worden gephotoshopt en daar zeikt niemand over en die hebben allemaal tieten die ze gekocht hebben en niemand die zich daar druk over maakt dus waarom hier wel?

Dinsdag is de grote dag voor Elvis, ja heus, hij is nog heel blij en levendig maar dat zal dinsdag wel even anders zijn....sssstttt hij weet het nog niet , Toaske mond dicht, koest niet verklappen hoor ! En nee geen nestje dus van Bettie en Elvis sorry....

Dit is mijn huidige verslaving: zalig is ie.
Mentos Aqua Kiss kauwgom, suikervrij , en delicious.

Dan mensen moeten jullie echt even goed luisteren. Ik heb armbanden besteld , en ze ook nog ontvangen ook gelukkig , en ze zijn echt GEWELDIG.
Super mooie combies heeft ze en je kan ze op maat laten maken.
Ik had ook nog een ketting en die is ook al zo mega.
Dus als je nog een leuke armband zoekt of ketting moet je beslist HIER eens kijken, helemaal goed !!!! En superservice en alles wordt prachtig verpakt je krijgt echt een kadootje thuis gestuurd. En ik heb deze , ja ik kon niet kiezen heb ik vaker last van...en het was Sinterklaas dus ik dacht even ik doe het zelf maar dit jaar...Kas is zo lief mensen , ik denk dat ik een of andere rare ziekte die hij zogenaamd heeft ga vertellen vrijdag tegen de mensen die voor Kas komen, ik kan het niet , ik kan het echt niet, hij hoort bij mij.....snik. Dat mag toch wel 1 keertje een leugentje? Toe 1 keertje maar..... hij is zoooooooo lief.

Bij ons op school is volgende week kerstdiner , en ipv een goede traiteur het eten te laten verzorgen moeten ouders weer wat maken, tssss.
En iedereen maakt natuurlijk weer wat, allemaal van die supermums op die school, dus ik voelde me meteen weer de underdog want ik heb er A) geen tijd voor B) geen zin in C) geen inspiratie voor. Toen kwam H moeder van E met het goede idee om dan stokbrood met kruidenboter te doen , en dat doe ik dus, doe ik ook eens wat , en nee ik ga dat niet zelf bakken of maken , dat koopt Ilse kant en klaar bij de Appie Heijn of beter nog bij Dirk is lekker goedkoop want die koters gaan er toch weer de helft van laten liggen duh... Maar het gaat hier dus even over het idee dat ik ook eens wat doe.... Dus thuisblijfmoeders/werkende moeders die WEL tijd hebben, die moeders die altijd zeuren dat hun alles moeten doen en ik of anderen nooit iets doen, IK DOE STOKBROOD MET KRUIDENBOTER !!!!
Koud hoor , ja dag we moeten niet overdrijven hè?? Het wordt ijskoud weer volgende week dus ik krijg dat nooit warm op school, ga toch echt niet allerlei kunstjes uithalen, dus gewoon koud.