28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

PuppyloveIk heb een blogske aangemaakt voor onze Bettie en haar geweldige mooie kroost.
Bob en Karel aan het etenIzzie aan het slapen


Guus en Kas lekker samen aan het ronken


Hoi Sinterklaas,

Hier dan mijn verlanglijstje:

  • een jaar zonder luizen op de hoofden van onze kinderen, daar zou u me een groot plezier mee doen
  • Elvis die poept in de bak met zijn speciaal door mij geselecteerde korrels en die dagelijks verschoont wordt zodat meneer een schoon toilet heeft
  • Kinderen die altijd luisteren en meteen doen wat je van ze vraagt of nog voordat je het vraagt , ja dat lijkt me fijn
  • die Mexicaan; dat die mooi aan onze deur voorbij gaat evenals de buikgriep
  • de rest van mijn leven kunnen eten wat ik wil zonder aan te komen (hosanna)
  • een goede gezondheid voor alle mensen waar ik van hou en vrede op aarde
  • een heel goed tehuis voor de pups

Jaja ik kan nog wel duizend dingen hier neerzetten in de wetenschap dat het toch niet gaat gebeuren want ik weet toevallig dat ie niet bestaat Sinterklaas en iedereen hier in huis ook gelukkig zodat we er niets aan doen aan heel die Sinterklaas niet.
Jarenlang heb ik er al een hekel aan aan die Sint maar dat komt omdat zoonlief het goede idee had 14 dagen later ter wereld te komen dan de uitgetelde datum en zodoende dus op 6 december jarig is en dan is Febe er nog die 7 december jarig is. We vierden dus wat af in een week tijd en nu dus alleen de verjaardagen nog.
Zoonlief weet geeneens wat ie wil voor zijn verjaardag , dat wil zeggen dat ik of een bescheiden jongen heb die tevreden is met wat ie heeft of een verwende stront die alles al heeft , beide opties kan natuurlijk . Maar we hebben het hier over zoonlief en dan is het toch eerder de eerste optie die in beeld komt, hij is altijd al zo , heeft nooit grote wensen en als ie echt wat wil dan betaalt ie het vaak van zijn zakgeld als ma het niet wil betalen . Maar ik stop hem regelmatig wat extra's toe of koop wat voor hem omdat het de enige van mijn kinderen is die altijd zonder morren of mopperen of klagen dingen voor me doet of het nou boodschappen is , hond uitlaten, zus naar hockey brengen of wat dan ook. De rest kreunt, zucht en steunt meestal dus dan is zo'n zoon een verademing dat snap je.
Oh enne mijn hubbie is bijna jarig ook nog , gelijk met Bea , de koningin, dus ik ben al flink bezig met een leuk kado ook voor hem , hij wil het niet weten wat het is , mij brandt het om het te zeggen , ik ben niet zo goed in kadootjes geheim houden , ik wil altijd alles meteen geven ....maar nu moet ik nog 2 maanden wachten o jee of ik dat volhou?
O enne ik plaats maar een leuke pupfoto van die kleintjes, zijn ze niet om op te vreten? Veel beter dan een sint foto..
Lief vraagt wanneer ik die hondjes nou eens het net opgooi zodat ze gekocht kunnen worden, ach nog even wachten, komt wel, ik heb geen zin dat anderen zich al meteen de hondjes toe eigenen, binnenkort doe ik het ECHT.