28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Oorlog in de PIEP


Onze buurman heeft ons de oorlog verklaard.
Wij mogen er nl geen eigen mening op na houden van hem. Of je bent het met hem eens of je hebt oorlog.
Meneer wil een hotel gaan bouwen naast ons, dit houdt in dat de huidige woning die er nu staat gesloopt moet worden.
Dan moet er dus een nieuw gebouw komen. Het is niet duidelijk hoe groot dit wordt, hoe dit eruit komt te zien , niets.
Wij zijn hier komen wonen in deze straat voor de rust!!!!
We zijn Muntplein ontvlucht omdat het gewoon niet mogelijk was daar een normale nacht door te brengen vanwege de geluidsoverlast van dronken mensen over straat die naar hotel of kroeg gingen.
Wij kochten dus deze woning omdat deze straat een woonfunctie heeft en de gemeente naast de bestaande winkels geen nieuwe meer toestaat , onze verbazing was dan ook groot dat een hotel dan wel kan.
Volgens de gemeente is er ruimte voor nog een hotel in Harderwijk wat ons verbaasd want hotel Monopole en Baars hebben zojuist flink uitgebreid en van der Valk is momenteel een mega hotel aan het neerzetten in Harderwijk. Ons lijkt dat er voorlopig dus niet echt een hotelbedden tekort is in omgeving Harderwijk.
Wij kiezen dus voor onze rust en hebben bezwaar aangetekend tegen deze plannen omdat we geen zin hebben in hotelgasten die lallend over straat naar het hotel komen, hotelgasten die buiten gaan staan roken, hotelgasten die hun auto voor het hotel gaan parkeren om hun koffers uit te laden, daarmee de straat blokkeren, het verkeer dat dit veroorzaakt , taxi's die op en aan gaan rijden, etc etc....
Dan heb ik het nog niet eens over het feit dat het ontwerpbestemmingsplan het niet verplicht er een woonfunctie aan te koppelen wat dus inhoudt dat je er een hotel kan bouwen waar gasten met een pasje binnenkomen , waar 's nachts geen toezicht is en gasten dus gewoon hun gang kunnen gaan,  en de geluidsoverlast die dan hiermee gepaard gaat?
Ik kan nog wel tig bezwaren aankaarten maar daar wilde ik eigenlijk niet over schrijven.

Ik wilde schrijven over het feit dat wij gewoon eerlijk en open over onze mening zijn , waar we recht op hebben denk ik zo, maar dat onze buurman hier niet mee kan omgaan.
Hij is als eigenaar van PIEP zo ver gegaan dat hij mij als sponsor er gewoon heeft afgeknikkerd (terwijl ik er gewoon voor betaald heb ) , hij privé van zakelijk dus absoluut niet kan scheiden,  ik geen reactie meer kan plaatsen op de site van PIEP en zelfs mijn vorige reacties allemaal heeft verwijderd . Dat op zich vind ik al echt verbazingwekkend want als je een site runt over een gemeente vind ik niet dat je je persoonlijke vetes moet mengen met de site.
Maar goed,  ik heb hem hier al eerder, voordat dit speelde,  op aangesproken dat hij niet neutraal is in zijn stukjes. Dat hij vriendjespolitiek beoefent op de site. Maar ook daar word je mening niet op prijs gesteld en stelt hij gewoon dat hij doet wat hij wil,  de site is immers van hem.

Buiten de site om heeft hij ons als buurman de oorlog verklaart, in de zin dat hij het hele dak vol maïs en brood heeft gegooid, onnodig te zeggen dat alle kraaien uit de buurt en andere vogels daar op af komen en dus onze hele achterplaats wordt ondergescheten. Verder heeft hij een radio op het dak gezet en speelt daar KEIHARD,  volumeknop op maximaal,  de hele dag een christelijke omroep op af. Hij gaat provocerend op het dak zitten en gooit rotzooi naar beneden op onze binnenplaats, dit alles al rokend en drinkend .
Gisteren heeft hij ons al schreeuwend toegesproken waar al onze kinderen bijstonden dat dit nog maar het begin was en hij ons het leven zuur gaat maken, en dat was een belofte !!! Onze kinderen vroegen zich al af of dit de nieuwe dorpsgek was ?

Een man die privé niet van zakelijk gescheiden kan houden , die sponsors van zijn eigen website zomaar eraf knikkert als ze niet zijn mening dragen , een man die je bedreigt , schreeuwt, je beloofd je het leven zuur te gaan maken,  lijkt mij sowieso zeer ongeschikt als hoteleigenaar .
Dus dit sterkt mijn idee alleen maar dat een hotel naast de deur geen goed idee is want dan word het gewoon een hotel voor mensen die doen wat hij wil en anders worden ze buiten geknikkerd of toegeschreeuwd.

Wij willen geen hotel naast de deur temeer daar het volgens zijn eigen zeggen niet eens een pand hoeft te worden in de stijl van de Hoogstraat , nee,  hij mag er (zoals hij zelf zegt) een supermoderne bunker neerzetten . Nou ik zie het al voor me in een straat vol met monumenten, het ene huisje nog lieflijker dan het andere met mooie voorgevels waar mensen veel zorg aan besteden om daar ineens een modern gedrocht tussen te kwakken . Nee,  daar word je straat mooier door... En dan heb ik het geeneens over de waarde van je huis . 
De waarde van je huis zakt als straks blijkt dat buurman die de middelen nog niet bij elkaar heeft,  toch maar verkoopt aan een projektontwikkelaar, die hier een hotel met flink veel geluidsoverlast neerzet want er is geen toezicht , wie wil dan nog je huis kopen ? De waarde van alle huizen in een straal van 50-100 meter zal zakken: gegarandeerd, hebben de mensen daar wel eens over nagedacht?

Verder heb ik nu dus helemaal geen vertrouwen meer in een goed management van het hotel en zal ik echt er alles aan doen om dit tegen te gaan.
Als hij over deze al niet in staat is normaal te communiceren met ons, als je eerste tegenslag al meteen al je stoppen doen doorslaan wat moet dat niet worden als er straks meerdere tegenslagen op zijn pad komen? Een goed manager moet dit kunnen handelen en moet in discussie kunnen gaan met tegenpartijen of straks met leveranciers, hotelgasten , vervelende hotelgasten, dronken hotelgasten, etc etc , die manager moet toch niet doorslaan als ie een keer iemand tegenover zich heeft die zijn mening niet deelt?
Wij hebben meerdere pogingen ondernomen een normaal gesprek te voeren met deze meneer maar zijn er helaas niet in geslaagd aangezien hij gewoon niet accepteert dat je een andere mening dan de zijne hebt.

Kijk ik kan niet meer reageren op PIEP maar jullie natuurlijk wel hè??