28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Marc Marie Huijbregts

Ik ben de enige in dit gezin die Marc Marie zo leuk vind en ik lig dan ook altijd in een deuk als ik die man zie. Zal wel komen door zijn geweldige Brabantse accent en zijn piepstemmetje...

Hij is ook eens per week bij de Wereld draait door. Het afgelopen jaar kon ik niet 1 kaart meer krijgen voor zijn show maar gelukkig was de show "Opdat ik niet vergeet" pas op tv en die heb ik gisteren gekeken. Errug leuk weer, nog geen stukje van op Youtube maar vandaar deze, deze heb ik wel in de zaal gezien hilarisch.

12 jaar


Vandaag is Levi 12 jaar geworden !!!

HIEP HIEP HOERA !!!!

Merken


Ik ben niet echt een merken mens. Het is absoluut niet zo dat ik een bepaald merk kleding wil of een bepaald merk schoenen of een bepaald merk tas.

Nee,  ik koop wat ik mooi vind of het nu wel of geen merk is.
Ik kan net zo goed iets van de Hema helemaal te gek vinden als iets van een merk. Vaak is het merk omdat die gewoon mooiere spullen maken maar als ik exact hetzelfde zonder merk zou kunnen kopen dan zou ik dat zeker doen.
Er zijn echter een paar dingen waar ik echter zeer merk vast ben en dat al jaren !!
Zo heb ik het merendeel van mijn parfums van Chanel
Zo vind ik de Range Rover absoluut de mooiste auto en dan bedoel ik de  Range Rover en niet de RR Sport. 
Zo vind ik van alle honden de Duitse Herder de absolute top vanwege zijn supertrouwe karakter en grote intelligentie, ook al vind ik andere rassen vaak mooier,  er gaat niets boven een Duitse Herder. 
Zo vind ik de AH pindakaas , de Venz hagelslag, De Ruijter vlokken , en de Beemsterkaas absoluut de lekkerste en zal dan ook geen ander merk kopen alleen bij HOGE uitzondering (lees: er was niets anders meer). 
Zo drink ik Nespresso koffie of Italiaanse koffie gezet van een goed merk bonen (milde) .
Zo schrijf ik alleen maar met de Bic Cristal Gel blauw pen omdat die gewoon het fijnste schrijven.
Zo koop ik heel veel kleding van mijn zoon bij Jack en Jones omdat het niet duur, hip en leuke kleding is en je bijna nooit mis pakt.
Zo zweer ik bij mijn Imac van Apple vanwege het nooit vastlopen, geen virussen en mooie beeld.
Maar voor de rest heb ik niet echt voorkeuren , alhoewel dit er al redelijk wat zijn maar dat is gewoon zo gekomen door de ervaring en niet om het merk.
En jij heb jij bepaalde merken waar je aan verknocht bent???


Buiten ligt sneeuw , heel onwerkelijk voor mij want ik heb de lente al in mijn hoofd dus dat strookt totaal niet met wat ik buiten zie.

Koud heb ik het dan ook de hele dag door. En ik heb de nastuipen nog van mijn maandelijkse ongemakken, een soort van naweeën zal ik het maar even noemen.
Verder ben ik weer heel erg druk met van alles en nog wat maar komt er echt niets concreets uit mijn handen op de een of andere manier. En ik heb altijd heel veel moeite met beslissingen nemen in mijn rode week van de maand, dan kan ik niet beslissen welke kleur verf ik nou moet nemen of wat de goede kleur vloerbedekking is. Beslissingen worden dan ook niet echt genomen deze week. Maar ik moet wel van alles doen voor het huis en dat schiet zo niet op natuurlijk.
Maar de ervaring leert dat dingen die ik beslis in de rode week altijd de verkeerde zijn.
Jarenlang kocht ik dan bv kleding in die week die nooit gedragen werd want het was achteraf nooit goed , iets wat ik nooit in een normale week gekocht zou hebben.
Inmiddels doe ik dat niet meer , ik vermijdt de winkels en koop niets waar ik later spijt van heb. Dus doe ik dat nu ook niet met het huis , volgende week ga ik beslissingen nemen, nu oriënteer ik me alleen maar. En dat is ook tijdrovend , je oriënteren... Maar van veel oriënteren weet je het op den duur ook niet meer. We hebben nu al op zoveel bedden gelegen dat ik echt niet meer voel wat nou een betere matras is.... 
Hoe het komt weet ik ook niet maar in een zaak met 50 bedden kom ik altijd (er zitten geen prijskaartjes aan) op het duurste bed uit, grrrrrrrrrrr !!!!!! 
En nee ik wil geen bed van Ikea want die maken alleen maar standaard maten en wij willen een bed van 220 cm lang en van 200 breed... Een lekker royaal bed waar de kleintjes heerlijk bij je kunnen kruipen en je zelf ook nog comfortabel kan liggen.
Lampen, ik heb lampen nodig, heeft iemand een idee waar ik die kan vinden??? Liefst een grote zaak ........... met aparte mooie lampen , niet de Lampenier of zo daar vind ik niks aan.