28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hint

Het artikel staat op www.tuttemerull.nlIk dacht doe eens een wedstrijdje...

Wie raadt wat dit is krijgt een prijs van me .
En wel dit, een fotolijstje om ergens in of aan te hangen....


Weekend


Vrijdagavond ging ik met middelste dochter naar de stad: kleren kopen.
Thuis heb ik al eerst een flink de regels uitgelegd: NIET ZEUREN , NIET DRAMMEN want dan gaat deze moeder gewoon naar huis. Het is nl niet de eerste keer en ik heb dus ervaring in het naar de stad gaan met dochterlief, toen ze klein was 4 of zo kon ze al lekker midden in een winkel gaan liggen krijsen op de grond onderwijl met voeten en armen zwaaiend, groter 10 ongeveer drammen zodat je met een mega koppijn thuiskomt, meerdere keren heb ik kind in de stad gewoon achtergelaten daar waar ze een bui kreeg en vertrok dan naar huis. Op haar 4e rende ze me dan huilend en krijsend achterna MAMA KOM NOU maar mama was doof en liep gewoon door. En nee ik trok me geen bal aan van het winkelend publiek wat dan hoofdschuddend mijn kant op keek want wat deed ik toch hard tegen dat kind. Ik onderwijl hopend dat ze later zelf zo'n geval mochten krijgen en dan nog eens terug zouden denken aan die afkeurende blik.
Enfin we gingen dus naar de stad.
Ik meteen richting de Esprit winkel voor de trekking want mijn dochter wil een trekking...en ik wist van Nicolette dat ze die daar hebben...
Na 2 uur gingen we naar buiten met : 2 broeken, 2 truien, 1 legging, 1 trekking, 4 shirtjes, 1 hesje, 1 jurkje (jawel) en een paar laarzen.
Toen nog even een jas gescoord bij Vero Moda voor 39 euro daar laat je hem niet voor hangen natuurlijk... Kind is klaar voor de winter en geloof me over een aantal weken vind ze weer dat ze NIKS heeft om aan te trekken.... Nog 6 anderen te gaan....
En toen konden we naar huis, uitgeput was ik, plofte in de bank waar manlief Gooische Vrouwen had opgenomen en dat hebben we nadat Kyla haar hele buit had geshowd naar gekeken .
Zaterdag stonden we bij 4 wedstrijden hockey te kijken (de eerste moest er al om half 9 zijn) want 4 van de kids speelden thuis. 
Winterjas aan want als je 4 uur lang stil staat krijg je het koud , koud heb ik het niet gehad alleen onwijs pijn in mijn rug van het staan.
Thuis gekomen meteen alle shirts van het team van mijn zoon maar gewassen en opgehangen.
Toen nog boodschappen doen, slager, visboer en AH, nou dan weet je het wel , tassen vol en de ellende van die volle tassen vind ik altijd dat je die thuis weer moet uitpakken......
Nog even de stad in voor wat kleine dingetjes en toen thuis , we waren echt gesloopt aan het einde van de dag. Filmpje gehuurd KNOWING, mensen wat een film, goede film maar vrolijk word je er niet van hoor mensen ! 
En nu is het zondag en ga ik wat foto's maken als het wat lichter word hier in huis en dan ga ik EINDELIJK eens de winterkleren uitzoeken van de kinderen want het wordt een beetje genant om ze nu nog in zomerkleren naar school te sturen... 
Fijne dag allemaal...

ps ik zoek witte pompoenen (ja echt ze bestaan) alleen niemand hier heeft ze in de regio..weet jij waar ze te koop zijn??